Trucovity muz

Príspevok v téme: Trucovity muz
zuziq

prosim Vas, pomozte mi.mam problem s chlapom.mame krasny vztah, som rada, ze ho mam, ale strasne mi na nom prekaza, ze sa dokaze za kazdu somarinu na mna hnevat a urazit sa az do spiku kosti. zdanlivo pekny den alebo vecer dokaze v minute zmenit jeho jesitnost. napriklad mu poviem, ze sa mi nieco nepaci a on to vezme ako osobny utok na jeho osobu a uz je zle. vobec neprijma moj nazor, nie je objektivny a vobec nevie urobit ustupok. vzdy som to ja, ktora sa prva ozyva, pise, vola, ospravedlnuje sa za vsetko, aj za to co som neurobila, ale pomaly ma to prestava bavit a zacina mi to pripadat chore.jeho reakcia je taka, ze prestane komunikovat, nic ho nezaujima, neodpisuje na smsky, nereaguje na volania.trva mu to niekolko dni kym sa ozve a ani potom sa nevie ospravedlnit alebo si priznat chybu.som z toho nestastna, trapim sa pre to, skusam to vselijako, ale nic, zmena ziadna. je to podla vas normalne? podotykam, ze je to dospely chlap, ziadny fagan namysleny.mam pocit, akokeby som mala vedla seba trucovite decko co nedostane to co chce.vztah trva 9 mesiacov, som s nim inak stastna,je mily, pozorny, laskavy, vie sa oddat, ale tato jeho vlastnost je vazne nad moje sily.

balll

zuzui, mala som predlhy prispevok, ale zmazal sa mi. Tak to skratim:) Bola som ako on, ked som mala 17nast a prveho frajera, zniesol by mi modre z neba a ja jeintna krava som sa urazala a trucovala za vsetko, proste som skusala kam az mozem podvedome zajst. on sa mi vzdy prvy ozval,a je ked vinu neniesol, to len znizovalo podvedome moju uctu k nemu. Ale raz uz pretiekol pohar a proste mi povedal, ze to tak nepojde, ja som sa spamatala, lebo konecne som videla ze ma rozum, sebauctu a neda sa uplne "roztierat na chlieb". Uz sa mu neozyvaj, alebo mu proste napis, ze ta to uz nebavi, obera ta to o energiu a aj ked ho lubis, toto uz nezvladas! Proste sa mu neozvi, ked nieco vyvedie, povedz, ze vina je na jeho strane a pockas, az si to uvedomi. Maj sebauctu!
Inak uz 10 rokov som s tym mojim od 17nastich a uz to nerobim absolutne, takze mozno ma tiez len take prechodne obdobie a zistuje, kam az moze zajst.

perlorodka

Je to pravda, nečakaj nápravu, nezmení sa! Môžeš si len vybrať, buď si na jeho povahu zvykneš a naučíš sa s ním žiť, čo ale musíš urobiť z lásky k nemu, lebo bez nej to nevydržíš, alebo ho opustíš. Ver mi, že iný spôsob neexistuje, alebo len taký, že keď sa muž správa ako dieťa, treba ne neho aj tak reágovať, čiže za veľa vecí ho chváliť, povzbudzovať a ustupovať. Ja osobne to nedokážem a mám doma muža s presne takou povahou ako ten Tvoj. No niekedy sa o to aspoň pokúsim a zvakla som si. Kým je tam láska, dá sa to a keď raz za uhorský rok vidím, že sa aj on snaží, je to pre mňa sviatok.

zuziq

veru dievcata, mate kazda jedna pravdu.je tazke predstavit si zivot s takou povahou, teda s touto jeho vlastnostou.ale rovnako tazke je si ho predstavit aj bez neho.viem, ze som az privelmi ustupciva, mozno je to fakt tym, ze ho velmi milujem.mozno robim aj ja chyby, ale vzdy si icha viem priznat, co sa jemu este nepodarilo.nikdy mi nic take nepovedal, vzdy len skonstatoval, ze sedel doma, smutny a myslel na mna.napisala som mu vcera ze laska nie je o hnevani sa ale o radosti a vzajomnych kompromisoch, lenze odpoved neprisla.cakam, ci a kedy sa ozve a nechcite vediet ake je to tazke.

alibi

vies si predstavit toto o par rokov s detmi na krku ze ti bude predvadzat? a ze urobi nejaky fakt velky pruser a zas budes musiet ty doliezat ale to uz z dovodu ze budete mat deti a budes ho proste naozaj potrebovat? cely zivot pokorena?
skus ked sa naduje sa mu neozyvat a potom ked sa ozve povedat na rovinu co ta stve.ak sa zas urazi podla mna sa na to radsej vykasli.aj ked ho velmi lubis atd tak cim dalej to bude horsie a horsie preto je lepsie to skoncit skor.

JankaaaaB

asi ti na ňom priliš zaleži keď sa mu stale ozyvas...poznam to, aj ja som taka bola...ale potom sa nieco vo mne zlomilo...mala by si to skusit jednoducho sa neozvat...to sa uz nikdy nezlepsi toto...povahu nezmenis ale on by to mohol nejako kontrolovat ale on sa ani nebude snazit zmenit lebo vie ze nech spravi cokolvek ty sa budes hned ospravedlnovat a utekat za nim...

no-

mam tiez take chlapa a ako pises pripada mi ako male decko-a je velmi tazky zivot z takym clovekom.To mi ver.
A nie je to ziadna HRDOST-ja som tiez HRDA ale viem si priznat chybu,viem sa prva ozvat-to je skor POVAHA.
ZELAM TI VELA STASTIA

zuziq

dakujem Vam za rady, ja sa nad tym trapim cely vikend, pretoze aj teraz urazeny a ja vlastne ani neviem za co. napisala som mu par smsiek, ani na jednu som nedostala odpoved, chcela som za nim ist, ale rozmyslela som si to.je to fakt narocna povahova vlastnost, obera ma miestami o energiu.skusala som sa s nim rozpravat, skusala som mu vselijako povedat, ze to nemam vyznam, treba si problem vydiskutovat a ist dalej, chvilami som mala pocit, ze to chape, ale prisiel den D a zase bol taky aky je.ja mam tiez asi taku mensiu chybicku, ze mi na nom az prilis zalezi a prilis ho mam rada a on si je toho vedomy.lenze ja neviem lasku davkovat, ja sa vzdy pre druheho rozdam, nepoznam slovo, neda sa, neviem, nemozem.zijem pre dotycnu osobu, dycham pre nu.uz som si povedala, ze sa mu nebudem ozyvat, nech na to pride sam, ze urobil chybu alebo sa zle zachoval, ale nedokazem to.asi sa bojim, ze ho stratim.

vitaminwater

zuziq, akoby si pisala o mojom chlapovi =) uz som skusala vsetko, rozhovory, plac, krik... pomoze to na jeden den, ak vobec, a potom sme zas tam, kde sme boli predtym. ak niekedy prides na to, ako na takehoto chlapa, daj vediet

elsa5.5

to je taká povaha,je jednoducho urážlivý má svoju hrdosť pochybujem že sa zmení,je zvyknutý že každý skáče ako on píska len sa mu skús neozvať a uvidíš taký bude aj ked budete spolu bývať budeš mu musieť prikyvovať inak budú hádky.....to sú nezhody ty musíš vedieť či mu to budeš tolerovať aj v budúcnosti...

Deee

Asi ta nepotesim, ale nezmeni sa to, ani nezlepsi prave naopak, vekom sa povahove crty este zostruju, aj ja mam doma "trucika", ved kazdy muz je aspon trosku jesitny, ale moj ked sa aj urazi, o 10 minut sa uz chce pritulit, drzim palce, ale sama musis vediet, ci ti to nebude este viac prekazat v buducnosti, ked pridu deti taketo spravanie moze velmi stazit zivot