prosim Vas, pomozte mi.mam problem s chlapom.mame krasny vztah, som rada, ze ho mam, ale strasne mi na nom prekaza, ze sa dokaze za kazdu somarinu na mna hnevat a urazit sa az do spiku kosti. zdanlivo pekny den alebo vecer dokaze v minute zmenit jeho jesitnost. napriklad mu poviem, ze sa mi nieco nepaci a on to vezme ako osobny utok na jeho osobu a uz je zle. vobec neprijma moj nazor, nie je objektivny a vobec nevie urobit ustupok. vzdy som to ja, ktora sa prva ozyva, pise, vola, ospravedlnuje sa za vsetko, aj za to co som neurobila, ale pomaly ma to prestava bavit a zacina mi to pripadat chore.jeho reakcia je taka, ze prestane komunikovat, nic ho nezaujima, neodpisuje na smsky, nereaguje na volania.trva mu to niekolko dni kym sa ozve a ani potom sa nevie ospravedlnit alebo si priznat chybu.som z toho nestastna, trapim sa pre to, skusam to vselijako, ale nic, zmena ziadna. je to podla vas normalne? podotykam, ze je to dospely chlap, ziadny fagan namysleny.mam pocit, akokeby som mala vedla seba trucovite decko co nedostane to co chce.vztah trva 9 mesiacov, som s nim inak stastna,je mily, pozorny, laskavy, vie sa oddat, ale tato jeho vlastnost je vazne nad moje sily.
Trucovity muz
No, podla mna by si sa mu ozyvat nemala a pockaj, kym sa ozve on, pan velkomozny... ak ste teda este aj v roku 2015 spolu- po tych jeho divadelnych vystupoch. Takeho podobneho som mala a nastastie uz je ten "ohromny" vztah minulostou, lebo ma nutil ospravedlnit sa aj za to, co som nakoniec velmi dobre odhalila, az po rozchode, ze to bola jeho stopercentna vina. Cize ziadne sorry za nieco, za co moze on. Nikdy viac. Takito namosureni cudaci patria do vychovneho ustavu, alebo nech su sami, lebo je to s nimi iba otrava a zbytocne nervy. Pripadne aj stratene roky.
zuziq, nie všetci chlapi sú nadraka. Ja tej mojej splním všetko, čo jej vidím na očiach a aj tak je stále zle.Keď treba navarím alebo upracem, spravím s deťmi úlohy, zoberiem ich na výlet. A stále je to málo. Keď sa chcem s ňou tak po troch týždňoch milovať, tak mi povie, že by som chcel len trtošiť.Stále sa sťažuje, že si nemôže kúpiť to, čo chce. Pritom máme dom, auto, pekné dve deti. A stále to nestačí. Druhí by ju už asi vymenili. A ja neviem,či to aj nespravím...
Vsimam si, jednu vec, ze vsetky prispevky zien, su prispevky utrapene a ze vsetky citlive.Mam pocit ze ty citovi paraziti sa zameriavaju na zeny co lipnu na chlapovy. jesitni a trucoviti machovia si dobre vyberaju svoje obete.Ja toho svojho uz nenavidim.mam tu temu o tom pod nazvom :
hadku riesi urazenostou niekolko hodin ,alebo dni.
tam tiez niektore zeny mi dali par rad.a mozu sa nejak tie temy zjednotit lebo su v podstate o tom istom,ale moja skusenost je ze urazlivost sa neda odstranit,,snad sa da znizit pocetnost, ale momentalne som s s nervami na konci uz treti den, som rozhodnuta pre rozchod,dufam ze mi to vydrzi.ako ho poznam pride po tyzdni akoze nic,,,akoze vobec nic,,a ze vlastne ja som debil ,,co sa na neho nahneval...
zuziq ja mam presne takeho isteho chlapa a to si nemozem dovolit ten luxus, ze neozvat sa mu, pretoze s nim zijem. Tiez som ja ta vecne ustupciva, lebo ked moj drahy opat trucuje za nieco, ani neviem co a mame tichu domacnost a sme 5 metrov od seba, ja proste nedokazem byt v takomto stave, a tak sa hned snazim napravit situaciu a on vidi, ze sa snazim, tak trucuje este viac. Ale u nas to uz prerasta do extremov. Najprv som mala svoju "hrdost", ked som videla, ze to k nicomu nevedie - trucovat tiez, tak som sa zacala ospravedlnovat aj za to co som neurobila, len aby sme boli v pohode a cuduj sa svete on ked videl moju reakciu, tak sa ospravedlnil vzdy tiez, za svoje hlupe chovanie. A ked som si konecne myslela, ze viem ako na neho, tak teraz sa to zmenilo opat a uz sa neospravedlnuje za nic, uz to hranici vzdy s rozchodom, lebo vie, ze ja vzdy ustupim. Snazila som sa s nim komunikovat, srandovat, ignorovat, plakat, kricat...nic nepomaha. A ano asi to tiez bude ten materinsky komplex, ked musel o jej priazen cely zivot bojovat a aj tak sa jej nedockal, velmi ho lubim, ale kedze nevidim z jeho strany ziadnu snahu, iba trucovitost a tvrdohlavost, neviem ako dalej. On sa nezmeni a ak, musi na to prist sam. Inak mame, ale pekny vztah, je mily, starostlivy, inteligentny, problemom je vsak to, ze nase hadky su uz na dennom poriadku, pretoze on je schopny si vydobit pravdu aj v tom, ze rano som schvalne treskla skrinkou, len aby som ho zobudila.
Cize nie si v tom sama, presne viem ako sa trapis, ked lubis jesitaka a ako tak citam prispevky, je nas dost.
Takze drzim palce a hlavne pevne nervy!
zuziq - a mozno ani nie je trucovity, len potrebuje na urcite veci viac casu.. Tak isto netreba robit z komara somara a uvidis bude vsetko v pohode ;)
zacnem jednou velmo mudrou vetou :)
CHLAP,JE IBA DIETA KTORE VYRASTLO A ZOSILNELO. :D
je to svata pravda bohuzial ale je.
kazdy chlap je da sa povedat chybny.aj ten moj ma niekedy blbe nazory.aj jeho kamosi....ale ak je to u teba tak ze on sa neozve aj niekolko dni tak mu ide len o to aby bol stredobodom pozornosti a aby si bola zakazdym ty ta ktora sa bude vtierat.
je mi to luto ale keby ja mam az takeho chlapa ze ani raz nepride a neuzna ze nema pravdu a ze spravil chybu tak ho pustim cim skor.celi zivot mu vyvolavat a vypisovat by ma nebavilo.a dalej mam nejaku uroven.
Vidis Zuziq potvrdil to on aj ty teraz mne,ze vtedy davno sa mu nedostavalo az takej pozornosti od matky akej by chcel a preto si vyzaduje vecnu pozornost teraz od teba tym,ze trucuje ako decko. Proste zasekol sa tam a hotovo. Matka kedze bola sama nemohla sa kazdemu venovat naplno,ale musela tu lasku delit medzi vsetkymi a on tym potichu trpel. Teraz sa neozyva,lebo caka na teba,ale poviem ti uprimne,ze keby ta tak strasne miloval a vazil si ta,tak sa ti uz davno ozve. Ale jeho EGO je vacsie ako jeho srdce,ako je on sam. Co s tym urobis? :-)
zuziq
...viem presne ako ti je-ale je to len na tebe-to ta caka aj ked budete spolu zit a ver mi je to tazke-ale nebudem ta nahovarat aby si ho nechala-ZALEZI NA TEBE CO UROBIS.
Ja som sa tiez vela krat pokusala vysvetlit tomu mojmu ze ked nieco vyvedie a ja mu nieco potom poviem-nech sa necuduje ze na to nieco hovorim-a su aj situacie ze ani nemierim na neho presne a aj tak to zoberie na seba a urazi sa-ale najhorsie co je na tom vsetkom ze mi nepovie nic a potom sa mi msti/tym ze sa neozve a trucuje/napr.raz sa mi stalo-ze som potrebovala ist k lekarovi a 2dni som nemala jest-bola som slaba vycerpana a ked som chcela aby prisiel domov a siel so mnou k lekarovi-lebo inak som musela ist autobusom 60km tak nieco mu sadlo na nos a odmietol to-a stalo sa mi to 2x/
no-niekedy uz len nad tym kyvnem rukou-ale niekedy to cloveka nastve a smejem sa-ZE KEBY SOM BOLA TAKA AJ JA-KTO VIE AKO BY TO VYZERALO VSETKO/
mozno prave preto BOH spaja takych ludi-jeden je taky a druhy taky-aby sa najzavom nepozabijali a podobne...
VED KEBY SA KAZDY CLOVEK NAD VSETKYM URAZAL A MSTIL AKO BY TEN SVET VYZERAL...
PODLA MNA TO SU LUDIA KTORY MAJU TAKU POVAHU A BUD SI CLOVEK NA NICH ZV.ALEBO NEZV.ALE AJ NAPRIEK TOMU MA AJ DOBRE VLASTNOSTI A KEBY SOM HO NEMALA RADA A NEZALEZALO BY MI NA NOM UZ DAVNO NA NEHO KASLEM-ALE JE TO FUSKA ZIT S TAKYM CLOVEKOM-TY SI PORIADNE ROZMYSLI CI TO ZVLADNES LEBO BUDE TA TO STAT VELA SIL,ENERGIE A NEVIEM CO ESTE.A I KED SA S NIM POROZVPRAVAS VAZNE A ON TI SLUBI ZE SA ZMENI-VER NEZMENI.LEBO KED JE TO V NOM ANI ZA TO NEMOZE.HOCI MAL BY SA ASPON SNAZIT O ZMENU.
odpoved pre Ja40: o jeho vztahu s matkou toho az tak vela neviem, povedal mi len, ze mama ich vychovala viac menej sama, kedze sa skoro rozviedla a na svojho otca ani nema poriadne spomienky.v sucastnosti sa s matkou stretava len v ramci nejakych rodinnych udalosti, resp.ide obcas na zahradu, kde matka teraz travi vela casu.ale nemyslim si, zeby s nou mal nejaky hlboky citovy vztah.tiez som nad tyma rozmyslala, pretoze sa hovori, ze aky ma muz vztah k matke, taky bude mat aj k zene.som rozhodnuta sa s nim velmi vazne porozpravat, ked sa mu uraci ozvat sa mi.
Inak dievcata, dakujem Vam za povzbudzujuce slova, vela ste mi pomohli pri mojom premyslani, aj ked je to este stale pre mna tazke, lebo drvivu vacsinu dna len premyslam a myslim na neho.som z toho smutna, neviem totiz na com som, priznam sa, toto je asi jeho rekord v trucovani ci ako to mam nazvat...