Je to mozne?

Príspevok v téme: Je to mozne?
Luckasweet

S priatelom sme sa vcera maznali,nemali sme pohlavny styk,ale urobila som ho rukou a vystriekal sa mi na brusko.Ked som vstala,ze idem do sprchy,ejakulat mi stekal po brusku az na vaginu.Ked som sa sprchovala,pouzila som sprchovaci gel a potom ejakulat s penou pri umyti vodou stekal tiez po vagine.Je mozne takto otehotniet,bez pohlavneho styku?

Luckasweet

Prosim?Ved on do mna nevnikol penisom,ani pred ejakulaciou,vobec.A ejakulat som namydlila,oplachla vodou,Ty si myslis ze aj takto je sanca otehotniet?Ak ano tak percentualne kolko?

mataBB

fakt radsej nesexuj...narobis si akurat tak pruser...ked niekto nevie pochopit ako sa da a ako sa neda otehotniet a hlavne nepozna gravitaciu, tak co uz...

jankaaaaaaaaa

napisala ze je mozne ked ejakulat ZATECIE do posvy. tebe ani do posvy nezatiekol po prve a po druhe bolzniceny vodou a sprchovym gelom.
ja neviem ci tvoje iq je pod hranicou 70, alebo nutne potrebujes pocut vetu : ANO URCITE SI OTEHOTNELA alebo ja nechapem o co ti ide. ked sa bojis ze si tehotna z toho tu , tak ty potom radsej nesexuj NIKDY, lebo pri vsetkych metodach ktore ludia pouzivaju aby zeny neotehotneli pri sexe je OVELA VACSIE RIZIKO ze zena otehotnie ako toto co popisujes ty

Luckasweet

Gynekologicka mi odpisala,ze je mozne otehotniet zatecenim ejakulatu do posvy.To znamena,ze sa mam bat?Ejakulat nestiekol samotny ale az ked som sa namydlila a oplachla to vodou,aj takto je mozne otehotniet?Mam obrovsky strach.

lionesssssss

lucka, ty si asi neni normálna... sto krát ti tu už niekto odpovedal a sto krát sa pýtaš... NENI TO MOŽNÉ ! ! ! ! ! !

už sklapni prosím ťa

mataBB

no to by asi museli mat nohy aby sa tam dostali...alebo minimalne rebrik, aby sa tam vystverali...preboha dieta, rozmyslaj trochu tou hlavou, sak snad ju nemas len na nosenie sponiek a inych dekoracii

Domuska_xD

Luckasweet - aj kebyže tie spermie prežili (čo je nemožné) tak akoby sa ti dostali dnuká? oni nevedia liesť:D z tohto si určite neotehotnela