S priatelom sme sa vcera maznali,nemali sme pohlavny styk,ale urobila som ho rukou a vystriekal sa mi na brusko.Ked som vstala,ze idem do sprchy,ejakulat mi stekal po brusku az na vaginu.Ked som sa sprchovala,pouzila som sprchovaci gel a potom ejakulat s penou pri umyti vodou stekal tiez po vagine.Je mozne takto otehotniet,bez pohlavneho styku?
Je to mozne?
ako by mohli preboha? ved spermie na vduchu hynu, s vodou este ked sa zriedia tak urcite niesu schopne oplodnenia, navyse ako ti moze do vnutra do vaginy vtiect ta voda so spermiami a dostat sa az dovnutra maternice? a este k tomu by to muselo byt dostatocne mnozstvo lebo z jednej malickej kvapocky by otehotniet bola mala sanca a navyse by si prave musela mat plodne dni
Ja chapem,ale mozu tam stiect pri tej sprche,az do vaginy a oplodnit zenu?
nastuduj si biologiu, teoriu ako a kedy dochadza k otehotneniu a predides takymto "stresom".
Nie,no a co mam strach,tak sa pytam.A Vy si zo mna utahujete.
ty sa sprchujes dole hlavou? :D
Preco stupidna otazka?Normalne sa pytam je to mozne,ze s vodou stecie ejakulat do vaginy a zema otehotnie?
Luckasweet, o tom gynekológovi, ktorý ti na túto stupídnu otázku odpovedal na stránke antikoncepcia.com a ešte sa aj dobre pobavil na tvojom podrobnom opise situácie :))))
spermia na vzduchu skapina v priebehu niekolko sekund
preboha rozmyslaj rozumom, ked robis sex uz.
O akom gynekologovi hovoris?
myslis ze niekto ti moze dat NORMLANEJSIU odpoved ako prave GYNEKOLOG??? zober si radsej nejaku ucebnicu a uc sa na zajtra do skoly..