duchovia

Príspevok v téme: duchovia
xYY

MAM ASI SCHYZU, ALE DUFAM ZE NIE.
lebo je to asi najhorsia choroba aka existuje...
bojim sa preto, lebo posledny rok citim duchov a niekedy aj vidim...vidim menej ako citim...mam z toho hrozny strach.
zacinam mat aj zdravotne problemy...
vacsinou pocujem,alebo vnimam ako prosia o pomoc...
dokonca sa mi stavaju take divne veci, ze uz aj rodina akamarati, co mi neverili, zacali verit...
par krat sa mi stalo, ze po vacsom sustredeni som dokazala zhasnut sviecku, rodina ktora to videla si zacali mysliet, ze asi fakt mam nieco..
chcem to nechat v utajeni, nechem aby sa ma ludia bali...
aj sa mi raz stalo, ze sa zapla vypnuta lampa a nasledne vypla, zopakovalo sa to dva krat a ked som ju chcela zapnut, tak to neslo...
deju sa mi aj dalsie cudesne veci,ale je to na dlho, nechcem to tu rozpisovavat...
boze poradte mi, je to hrozne...

Spargelsuppe

Ak sa chces dozvediet viac, kup si casopisy ako Jasnovidka a Magicka vestiaren. Su tam aj pozvanky na rozne kurzy s vesticami a jasnovidcami, kde si tuto svoju schopnost mozes zdokonalit a naucit sa ju spravne pouzivat, pomozes tak mnohym duchom vyriesit ich problemy, aby mohli odpocivat v pokoji. Je naozaj pravda, ze niektori ludia maju take vynimocne danosti, ze dokazu citit duchov, niektori dokazu s nimi aj komunikovat, cize vytvaraju akusi spojitost medzi nami a nimi. Napriklad jasnovidka Izabella Csabaiova z Novych Zamkov dokaze komunikovat s duchmi, pomaha dokonca aj policajtom pri hladani nezvestnych osob a dokaze vycitit, ci ta dotycna osoba je mrtva a kde sa nachadza. Dokaze komunikovat s duchom svojho mrtveho manzela, ktory bol policajtom a vdaka tomu vie napriklad po kratkom case od zmiznutia auta, ktore niekto ukradol, lokalizovat miesto, kde sa to ukradnute auto nachadza.

vader

Nevyvolavala si v minulosti duchov?

V kazdom pripade mi prosim hod mail. Uz som riesil jednu babu co mala nocne navstevy. Potom prestali.

tema predtym

ano vsimla som si, ze som to napisala ako dve temy.
chcem sa za to ospravedlnit...
chcela som to napisat ako odpoved k prvej teme- asi som zazila smrt.