Ahojte neviete ako sa ma davať psovi tabletka na odčervenie, či rano po jedle alebo, rano mu dam jesť a celý deň už nie iba večer tu tabletku? Alebo je to jedno ako - či po jedle, pred jedlom, večer alebo rano??, Ďakujem
Odčervovanie psa - prosim radu
teraz som čítal o tabletkách ako podávať(na odčervenie)konkretne ovčiakovi,tak tá rada s fašírtkou je hovadina.ovčiak je múdrý a to sa podarí len raz,skúšal som do kolečka parizeru,dve sa podarilo a dalšie velmi ťažko. teraz už má 2roky tak som musel natlačiť silou do hrdla.na druhý deň mal chudák hnačku nechuť do jedla.je pravda že tabletky všebecne nie sú vitamíny.nepomohlo ani obaliť do šunky.
dobry den mam malu civavu ma 4 mesiace a ma 1,40 kg je to moj prvy psik ako sa odcervuje veterinar mi dal striekacku a je tam ta tekutina ako to mam spravit
Šteniatka sa odčervujú od 2. (3.) týždňa každé 2 týždne. Po 12. týždni odčervovať každý mesiac do pol roka (niekedy aj do roka). Potom minimálne 2x do roka. Ale lepšie je 3x. Dávka sa určuje podľa váhy psíka.
*inac mas
Duf ze odcervujes aj seba. Imacas psich kamaratov v sebe a potom ich roznasas dalej
aha a steniatku nedavaj ziadnu tabletku ale pastu!! aj o tom sa tam docitas.
pozri si link nizsie, ktory sem hodil ico. kazdy psickar by si to mal rozhodne precitat! je to odborny clanok, napomocny a velmi poucny.
uplne na konci clanku mas aj zhrnutie najdolezitejsich bodov.
Mozem odcervit 7 tyzdnoveho psika??? ci este pockat?? na jeho váhu by trebalo 1 tabletku. ako najlahsie ju podat?
vdaka za pomoc
Pre vsetkych, ktori davaju polovicu tabletky: CITAJTE PRIBALOVY LETAK - NIE KAZDA TABLETKA SA MOZE POLIT, niektore sa nesmu!
Pre pouzivatela lost: Ak budes stena do pol roka veku odcervovat kazde dva tyzdne, poriadne mu ZNICIS vnutornosti! Kazda takato procedura telo zatazi (aj ked ma v pripade zacervenia pozitivny dosledok), aj ked len kazde tri mesiace. Tak si predstav ako by to u psa vyzeralo, ak by to bolo kazde dva tyzdne. Skor, nez niekam napises svoj nazor, skus si ho preverit, niekto totiz veri tomu, co vidi napisane a nestara sa, ci je to naozaj tak. Dalej pises, ze sa tym neda predavkovat, co je diskutabilne, nakolko ak velmi prezenies davkovanie, opat mu len zatazis telo. Kedze psy su na traviacu sustavu citlivi, treba k nim pristupovat setrne.