Zadravim vas, mam taky problem ze : s priatelkou sme zacali zit sexualne od noveho roka ale vzdy ked som v nej tak sa rychlo urobim. Neviem preco. aj prvy aj druhy krat to je vzdy pririchlo cca 2 min.a 3 uz ma problem stat. Velmi ma pritahuje a tiez ju velmi lubim a viem ze ju s takymto vykonom dostatocne neuspokojim. je to moja prva partnerka a ja som jej prvy.zalezi mi na tom aby si to uzivala rovnako. Mozte mi prosim vas poradit alebo aspon vyjadrit svoj nazor na tento problem? dakujem
Bez sex. vydrze
Nemas za co :) Som velmi rad, ze som ti pomohol ;) Drzim ti palce :)
krtko presne to iste si myslim aj ja iked som to vyskusal nestalo to za to. a k tej rade urcite vyskusam taketo nieco som potreboval pocut :) teraz uz len trenovat a trenovat ...
dakujem velmi pekne
Ahoj,
poradim ti, nikdy v zivote nepocuvaj rady, ktore ti budu predavat riesenie tvojho problemu.
Slaba vydrz - Kremy, kondomy atd. - predaj
Akne - Masticky, vodicky atd. - predaj
Choroby - Lieky - predaj
Vzdy hladaj pricinu.
K tvojmu problemu, ja som si vsimol, ze ked som mal rovnaky problem vzdy som bol v strese, rozzhaveny ... Musis sa pri tom dokazat uplne uvolnit, znizit svoj dych, tlkot srdca a potom dokazes vydrzat kolko len chces. A hlavne nikdy nezacinaj sex velmi rychlo nie je to dobre ani pre teba ani pre priatelku, lebo ona je v tedy este uzka a moze s tym mat problemy. Potom mozes postupne zrychlovat a vydrzis ako ja kolko len chces ... Je to o tebe ;) ak si chudak tak si kupuj riesenia, ak si silna osobnost tak to dokazes.
Vela stastia ;) ...
to uz som skusal... je len docasne riesenie chcem si sex uzivat a nie obmedzovat ho na kondomy alebo mysliet pri tom na nieco asexualne. Viem ze sa to da naucit ovladat vydrz ale neviem ako...
skus prezervativy pepino long action