keď som mala asi 13-14 rokov mala som na bruchu tmavišie chĺpky ktoré mi vadili,deti sa mi za to v škole smiali a ja krava som si ich oholila žiletkou,samozrejme to že som spravila blbosť som zistila už neskoro...odvtedy rastú pochopitelne tmavšie a aj keď si to oholím tak mi tam ostanú čierne bodky.Ide leto a potrebujem s tým niečo urobiť. prosím poradťe mi...
chĺpky na bruchu
ten epilátor by som tiež aj ja odporúčala aj keď to na bruchu nerobím ale používam ho na nohy a ešte by som ti poradila ak sa už nič iné nenájde tak sa pekne opál či už v solárku (aj keď osobne tam nechodím) alebo na priamom slnku.Bruško ti ostane tmavé,čierne bodky nebudú tak vidieť a priame slnko ich určite ešte aj vytiahne do bleda tak ako aj mne vždy :)
jednoznacne epilator...ja to tiez tak robim a to som tam nemala tak nejak vela a moc tmave...prejdem si to raz za mesiac a rastie to jemnejsie a svetlejsie..a v lete to vobec neni vidiet kedze sa opalim a chlpky ostanu zlate.
ahoj, tak skus ten vosk...vydrzi to dlhsie, alebo si ich proste s pinzetou vytrhaj...
uff :( no velmi sa do toho asi nevyznam, ale keby si si to spravila voskom? to by malo dlhsie vydrzat hladke.. alebo epilátorom? ale teda neviem si predstavit ako by to bolelo na bruchu a ci sa to vobec moze...ine moznosti neviem, ako by si to mohla spravit.. este mozno si ich nechat vyrast a odfarbit nejakym peroxidom nech ich je menej vidiet..