prosim potrebujem pomoc...chudnem od januara a zatial som schudla 2,5 kg a nechapem preco.stravujem sa zdravo,sladkosti nejem a ani vela mastnych jedal a pravidelne cvicim(a vela)...ale kedze kila nejdu dole uz ma to prestava bavit a bojim sa ze do leta uz vobec neschudnem...vopred dakujem
Podari sa mi este schudnut?
ja sa snazim tochu schudnut nie zeby som bola az taka tucna,ale dost zle sa citim
Karol:Si na práškoch?Keď chceš dávať také priblblé rady,radšej ich ty využi!!!
ked niekto chce schudnut, zrejme sa chce citit dobre, nie dostat do dalsej zavislosti! toto co bola za rada s pervitinom, si normalny??? a nejest je asi najhorsie co moze clovek pri chudnuti spravit, nejest = zaciatok poruchy prijmu potravy, znizenie metabolizmu, stresy, bludny kruh a takto by sa dalo pokracovat...
ifca- drzim palce, ides na to dobre, len tak dalej, tiez sa snazim:) pekny dnik...
nezabudaj ze ak cvicis tak sa ti cast tuku meni na svaly a tie su tazke , takze sa nepozeraj na vahu....ale vravis ze aj sa dobre stravujes, ..... a ucinny je beh hlavne s tym nekonci,radsej pomaly ale ucinne , vela stastia
to je celkom fajn, aspon nepride jojo-efekt:) uz len ta priazniva zmena sa urcite odzrkadlila vo vytrvalosti a urcite aj na zdravy, skus sa viac merat ako vazit, lebo svaly su tazsie ako tuk, na vahe to nemusi byt vidiet, mozno skôr na obleceni...jedna znama tiez cvicila a na vahe nic neukazalo,chcela to vzdat... ale ked porovnala fotky po par mesiacoch cvicenia, bolo to super, ziadna celitida, uplne ine drzanie tela, iny clovek...len tak dalej, vaha nic neznamena, u niekoho sa zacne znizovat az po dlhsom case cvicenia, ale vysledok pride:)