Prosim zarastene chlpky bolia???
otazka
mne vela hlavne v oblasti bikin bo som leniva použivať veet :D ohol si ich v protismere rastu chlpkov ale to máš väčšie riziko že ti nejaky zarastie :) mne začali napr zarastať až po tom čo som si ich pár razy vytrhala depilátorom dovtedy som take veci neriešila :D inak silonky su tiež fajn aby to nebolo tak vidno :DDD
mne permanetne zarasta jeden chlpok...tak si vydezinfukujem ihlu a vytiahnem ho..potom je na chvilu pokoj..
Dakuejem :) No niesom nejak veklmiv holeni skusena ale co mam robit aby my neostavali po holney talke cierne bodky???
niektore su v pohode len pod kožou ine sa zapalia a je to trocha bolave ale to prejde bez ujmy na zdravi ;)
Takze to eni nic vazne len ja soms a neholila dost dlho ale mato tam uz trosku dlksie no a myslim ze ejto zarasteny chlpok...aj ked sami to este nestalo...
normálne ked chlp zarastie tak to neboli len ho neoholis bo je pod kožou aj ked je vidno no ked sa ti to potom zapály a máš to červené a hnis tam máš tak hej pri dotyku to može bolieť ale máš veet proti zarastaniu chlpkov a s ním je to ovela lepšie takže sa nemusis bat stačí len používať :p
Jaj a je to velmi zle ked sato zapali ?
mne zarastaju a nebolia.. neviem ako je to ak sa to zapáli