Je to podla vas normalne ze vas vas kamarat zacne chytat za ruku, za driek, atd.? nie som snim zas tak casto a nikdy som si ho nepredstavovala ako partnera ale cim viac ho poznam a on sa ma v poslednej dobe takto dotyka, tak tym viac sa na neho namotavam :/ preco to robi? chce ma zbalit, alebo si dotycny neuvedomuje co tym vlastne so mnou robi?
Pacim sa mu?
baby,to o tom hovne:)napisal niekto iny,asi dajake hovado!pozrite na cislo pod menom prispievatela a datumom .je to ina osoba.no proste skoda reci.:))
Kludne to moze byt ona cislo sa ti zmeni
čo chce vlastne počuť,ale ozaj primitivizmus nemá hraníc čo dodať?bez komentára.......
otazocka zvlastna reakcia ved elsa sa ta len opytala ze kde sa stretavate asi nemyslela nic zle
ludsky primitivizmus nema hranic...ten velky exkrement ktory sa podpisal ako otazocka...ved vidime vsetci,ze to nie je pisane z toho isteho PC!aaach jaj,mozno otazocka na fore zdravie trochu od veci,ale ty si ten pravy smradlavy exkrement...a k veci!;-)
no asi ťa chce"zbaliť" a veľmi dobre si to uvedomuje....,skúša to na teba,kde sa stretávate?
ved skus daco tak zo srandy nadhodit či sa ta nechce náhodou privlastniť keď je taký prítulný :)
no bud je taky pritulny ku kazdej alebo k tebe co znamena ze ide po tebe..vsimni si ci sa tak sprava aj k ostatnym a ak nie sup mu opatovat city ked hovoris ze sa namotavas :)