Pribral niekto z Yadine??

jankaaaaaaaa

mne nepride realne ani normalne pribrat tolko kil.. mozno je porucha v stitnej zlaze.. neviem no. ale tak kazdy sme individualny, ale zase netreba sa vyhovarat na tabletky, lebo ako som spominala ja som sa strasne prezierala. aj bez hak som sa prejedala, ale ked som zacala uzivat hak.. to bolo fakt strasne

dita...

Ja som síce brala iné hormonálne tabletky,chuť sa mi zvýšilo do jedla,lenže kvôli mojej chorobe všetko nemôžem zjesť,takže som sa neprežrala,no behom troch týždnov sa mi váha zvýšila o 4 kilá.Fakt tie hormony zadržiavaju vodu v tele.Aj gynekologička mi kázala vysadiť tie ,čo som brala.Takže určitý podiel má tam aj jedlo ale aj zadržiavanie vody v tele.

mataBB

jankaaaaa ja som sa pri yaz vobec neprezierala a pribrala som.....

a co ze je to mala tabletka? su to hormony, ktore zadrzuju vodu v tele a kludne to moze byt aj 10kg...

jankaaaaaaaa

ale zeny hak su len male tabletky ako z nich mozte pribrat 10kg??? to su len vyhovorky, lebo sa prejedate a zvalujete to na hak! mne tierz strasne zvysila hak chut do jedla aj ked neuzivam yadine. pribrala som niekolko kil lebo som sa doslova prezierala. ale to bolo len prve tri mesiace asi. postupne sa to vratilo vsetko s5 a mam na sebe navyse asi len 3kg ktore su zadrzana voda z hak, ale to ani nevidno

mataBB

kazda zena reaguje na kazdu antikoncepciu inak..cize aj ked ti napise 100 zien, ze yadine je uzasna, tak ty s nou mozes mat tie najhorsie skusenosti

to plati aj pri priberani z hak kvoli zadrziavaniu vody v tele..yadine by zadrziavat vodu nemala...ale hovorim, NEMALA BY, ale MOZE

je beriem maitalon, generikum yadine..zatial som spokojna..zatial nemam ziadne problemy, klop klop, ani som nepribrala

User_37597

aby som poopravila kolegynu...
ja som mala yadine a pribrala som za 1 rok 10kg...je mozne ze som viac jedla..
ale zopakujem to co pisem snad vsade v temach o HAK:
"ak mas nabeh na pribratie,priberes aj s hak kt slubuje ze z nej nepriberies"

jankaaaaaaaa

z hak sa nepribera - ona len zadrziava vodu v tele a zvysuje chut na jedlo. ale yadine patri k takym hak, co vodu nezadrziavaju,t akze nepriberies ani kilo ked sa nebudes prejedat