PIERCING v PUPKU

Príspevok v téme: PIERCING v PUPKU
evuska

Prosim kto ma piercing v pupku?Ja by som si ho velmi chcela dat lebo sa mi to hrozne paci!Mam len 17 rokov myslite ze to zalezi aj na veku?A bojim sa toho aby som nedostala nejaku infekciu!Prosim poradte mi kto ma s piercingom v pupku nejake skusenosti ako to vlastne je a ci mi to odporucate aj v 17.V maji teraz by som si ho chcela dat:)

katele

ahoj.ja mam piercing uz sest rokov a bolo to v poho.iba som mala svaly na brusku tak to bolelo ako svina. ale ked nie si fitnesska a mas troska tuciku,prejde to lahko.daj tam titan.bude to dobre.drz sa papa

maťka*

Ahoj, aj ja mám, mne sa to hojilo presne 3mesiace ako mi povedala baba v štúdiu, čistila som si to liehom
(v lekárni kúpiš - 60%tný) pravidelne ráno a večer ako mi kázala a vyplatilo sa, už ho mám skoro 3roky a nášnicu mám z titánu, stálo to vtedy 1500,- v BA, papa

rya5

čauko..ja mám piercing od 15a nemusela som ísť s rodičom ale piercer povedal že by sa malo...hnisalo mi to asi rok až potom som prišla nato že chyba je asi v kove..dala som si tam chirurgickú ocel a od tedy s tým nemám už žiadny problém..400 korún ma stál prepich a naušnicu som mala dopredu a to bola chyba....odporučím chirurgickú ocel alebo nechaj to na neho..on ti poradí...

nana

ahoj ja mam v pupku piercing uz od 12 alebo 11 rokov musel ist rodic somnou tak asi bude lepsie ak pojdes s rodicom alebo niekym dospelym..a treba st do piercingoveho studia..nie iba niekam kde prepichuju musim to byt profesionalne a hygienicky robene aby si nieco nedostala...