Baby mám otázku...je viac druhov panthenol šampónov...ktorý je najlepší na rast vlasom? Poprosim ak máte nejaké skúsenosti, alebo vedomosti o tom .Ďakujem
Panthenol šampón na rast vlasov
:D ja odpadnem..tak nas v skole ucili ze mame vlasy cesat od koncov smerom hore a ty za to ze ta jedna dve kadernicky vykmasu hned das vsetky do jedneho vreca...pekne velmi pekne
Ahojte babulky:D takze chcem sa podelit o moje skusenosti co sa tyka vlasov o vlasy sa treba starat cely cas nie len 2 mesiace stale ich treba hickat povedane moja skusenost je kupit kvalitny sampon v lekarni nie z drogerie , a pouzivat vitaminy na vlasy mne pomohl Biotin nazov tabletiek + sampon Panthenol na narusenen vlasy a kondicioner s pomarancovym voskom a aj Zinok ak budete pravidelne uzivat minimalne 1 rok zmenu urcite uvidite a tak isto nefarbit vlasy tym sa tak poskodzuju nechat ich oddychnut ked si vlasy umyjete neceste ich za mokra vysuste a zacnite rozcesavat od koncekov ku korienkom nie ako kadernici vyuceni vam vlasy kmasu kefami dobre ze vam ich nevytrhaju to su kadernici teda takze to su moje rady a skusenosti len mat trpezlivost a uvidite vysledky papa
Whittie
ved ich nechaj nech utracaju peniaze za blbosti co to len slubuju.
ale vies preco su vsetky baby take naivne ze si myslia ze s tohto im narastu vlasy a s tohto kozy,s tohto schudnu a s tohto narastu :D
REKLAMA drahe zeny REKLAMA hybe svetom :)
To je aky sampon to kupis iba v lekarni ci aj v drogerke?Ja uzivam tbl Revalid ale vlasy mi padaju stale len vidim rozdiel v tom ze mi aj rastu nove zacinam mat vsade antenky ale aspon rastu lebo som skusala vsetko mozne a nic stale padali a najhorsie ze uz vobec nerastli tak teraz aspon rastu
Jeden z nich je na poruchu rastu vlasov, len neviem ktorý, kazdy podporuje rast, ale jeden je aj na spominanu poruchu...
Julii,tak ten panthenol mi raz odporučila kožná,ale také tabletky to boli na cmúľanie nepoužívala som ich tak Ti neviem povedať,opýtaj sa v lekárni tam Ti poradia:)
Bože baby kedy sa už konečne naučíte že zo žiadneho prípravku Vám nenarastú viac vlasy? Na čo by tu potom boli kaderníčky a predlžovali vlasy ak by existoval prípravok po ktorom by vlasy "zázračne" začali rásť? Tak ako ti nenarastú väčšie prsia ti ani rýchlejšie neporastú vlasy. To je genetika a tú bohužiaľ nikto a nič neovplyvní. Howk!