Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kam ten svet speje

chladomor

S moslimami je to tak, že chudáci zmýšľaním ešte akosi žijú v stredoveku. Ale aj oni sa časom zreformujú a nakoniec zistia, že vieru netreba brať v každom ohľade až tak vážne, asi tak, ako väčšina súčasných kresťanov. Len ktovie, koľko im to potrvá. Môže to byť 30, ale aj 1500 rokov.

Adenka31

Ale no tak ľudia! Každý máme svoju vieru,každý sme iný...pointa je v tom, že si nemáme jeden druhému "liezť do kapusty"...a keď už to chcete takto počuť, podľa bude na konci prd platné či si žltý, zelený alebo bordový!

WSDFGRFGHJ

chladomor,,,nechcela som sa dotknut tvojej viery...ale aj Azia,samozrejme...ovladne nas Hneda rasa...tam patria samozrejme Azia,Afrika...

WSDFGRFGHJ

ahoj Adenka,ja viem kam spejeme,do jednej velkej diery...myslim si ze nas ovladne tmava rasa,niesom rasista,ale sledujem co sa deje a Muslimi a ich viera je zlo a myslim si ze zlo vzdy zvitazi

Adenka31

Preto sa mi páči, že nikto nevie, aká vlastne budúcnosť bude:) Každý si myslí svoje a aj tak budeme všetci ešte prekvapení :)

lost

vela ludi v historii upozornovalo na nebezpecenstva sveta, malokto ich pocuval.
ten kto ich pocuval ziskal aspon istu vyhodu, ten kto nie, vecne plakat bude.

jediny problem je ze tych nazorov je strasne vela a z ktoreho si vybrat? no avsak niektore pripady su nad slnko jasne a ludia aj tak kaslu na to. to je celkom casty jav... spolocne by mohli zmenit vela..

Slobodna

lost najhoršie je byť iba v hľadisku a ľahostajne sa prizerať ako tento svet speje do riťi, to dokáže každý mumák.

dvvti

cely tento svet doje*ali peniaze, zavist a egoizmus. A myslim si, ze bude este horsie. Podla mna nebude koniec sveta zavineny nejakou zivelnou pohromou, ale koniec sveta, lepsie povedane smrt vacsiny ludi si sposobia sami ludia, a to vojnami, nicenim prirody, ovzdusia - cize pricinou bude moja spominana prva veta v tomto prispevku.