Opuch v ústach = alergia?

lol555

Mohol by my prosím niekto s týmto pomôcť? Niekto komu sa stalo niečo podobné alebo toto isté.Pri dlhšom pobyte na slnku ma začnú štípať pery a na ďalší deň mám také bodky na nich a nemôžem ani na chvílu výjsť von lebo sa to začne zhoršovať.Potom tie bodky prejdú až pod nos a začne my akokeby schnúť koža a začne opadávať.Potom to strašne štípe a hrozne to vyzerá prosím hocikoho kto zažil niečo podobné nech my poradí ďakujem.

zuzu2251

dobry den moj 4rocny syn sa poobede zobudil na to ze ma opuchnute to miesto pod nostekom na tom mostiku nad ustami...nic ho neboli a tazko sa mu rozrpava je nutny lekar?

hmmmmmmmmmmm

nebezpecny je hlavne opuch v hrdle-to je uz najprudsia forma alerg.reakcie-anafylakticky sok.ktora bez pomoci konci smrtou!co monkretne mas opuchnute?urcite by som zobrala zodac a zasla k alerg.na testy,aby si mala v buducnosti pokoj na dusi, kedze soja patri k deviatim najcastejsie sposob.alerg.reakcie potravinam.a takisto soja sa pridava kade tade, tak nechces mat necakane problemy v buducnosti.ak ide o alergiu, nabuduce to moze byt horsie!

xdanielax

chod alergologicke. urcite.
zodac si daj, ale ak znova dostanes alergicku reakciu, nepomoze ti. Urcite chod k lekarke, dostanes pohotovostny balicek, keby sa to znovu objavilo. Netreba riskovat, tieto alergie su nebezpecne a buduca reakcia moze byt silnejsia! Kazdopadne soju zatial nejedz a preventivne ani nic, co by soju mohlo obsahovat.
Ja som raz tak tiez opuchla a cakala som samozrejme doma ze odpuchnem, aj som odpuchla isla k doktorke a ta mi "vynadala" ze som si mala okamzite volat sanitku.. asi som to mala horsie nez ty, ale ako vravim, netreba to podcenovat.