včera som jedla sóju(strukovinu)a ráno som sa zobudila s opuchom v ústach,môže ísť o alergiu alebo čo to je?stačí ak zoberiem zodac,pomôže na to?
Opuch v ústach = alergia?
Mohol by my prosím niekto s týmto pomôcť? Niekto komu sa stalo niečo podobné alebo toto isté.Pri dlhšom pobyte na slnku ma začnú štípať pery a na ďalší deň mám také bodky na nich a nemôžem ani na chvílu výjsť von lebo sa to začne zhoršovať.Potom tie bodky prejdú až pod nos a začne my akokeby schnúť koža a začne opadávať.Potom to strašne štípe a hrozne to vyzerá prosím hocikoho kto zažil niečo podobné nech my poradí ďakujem.
predpokladam ze u doktora ste uz boli viackrat a vidite ako vam to bolo platne
dobry den moj 4rocny syn sa poobede zobudil na to ze ma opuchnute to miesto pod nostekom na tom mostiku nad ustami...nic ho neboli a tazko sa mu rozrpava je nutny lekar?
nebezpecny je hlavne opuch v hrdle-to je uz najprudsia forma alerg.reakcie-anafylakticky sok.ktora bez pomoci konci smrtou!co monkretne mas opuchnute?urcite by som zobrala zodac a zasla k alerg.na testy,aby si mala v buducnosti pokoj na dusi, kedze soja patri k deviatim najcastejsie sposob.alerg.reakcie potravinam.a takisto soja sa pridava kade tade, tak nechces mat necakane problemy v buducnosti.ak ide o alergiu, nabuduce to moze byt horsie!
chod alergologicke. urcite.
zodac si daj, ale ak znova dostanes alergicku reakciu, nepomoze ti. Urcite chod k lekarke, dostanes pohotovostny balicek, keby sa to znovu objavilo. Netreba riskovat, tieto alergie su nebezpecne a buduca reakcia moze byt silnejsia! Kazdopadne soju zatial nejedz a preventivne ani nic, co by soju mohlo obsahovat.
Ja som raz tak tiez opuchla a cakala som samozrejme doma ze odpuchnem, aj som odpuchla isla k doktorke a ta mi "vynadala" ze som si mala okamzite volat sanitku.. asi som to mala horsie nez ty, ale ako vravim, netreba to podcenovat.