Ahojte damy a slecny...mam problemy so suchou pokozkou, len co sa natriem klasikou modrou mastnou niveou ktoru pouzivam vkuse, tak do piatich minut mam suchu pokozku spat.na predkoleniach mam az nieco ako supinky, a uz som zufala..poznate nejake super telove mlieko ktore mi pomoze ??
prosim vas o rady....
dakujem :)
Ake telove mlieko na suchu pokozku?
ja mám veľmi príjemný pocit keď si po sprchovaní ešte na vlhkú pokožku natriem 100%čistý mandľový olej Natura House, pokožka je hladučká, nemastná, lebo sa olej veľmi rýchlo vpije. Teraz ho na leto vymením za Aloe vera gél s pantenolom a vit. F. Je tiež od tej istej firmy a je perfektne osviežujúci a dokonale hydratuje, čiže hodí sa aj po opaľovaní.
nedam dopustit na dolivu s 10% ureou a 10% oliv olejom, sprchujem sa vacsinou raz denne vecer a ked sa na druhy den a namocim pokozku doslova citim ten krem, trosku mi uz posmrdkava, ale viem ze doliva na aj 5% krem a dokonca aj bez urey, ktore prijemne vonaju a urcite su velmi dobre na hydrataciu
Balea - olejový balzám na telo...
ale inak, asi by som tvoj problém riešila s kožnou
Neutrogena- modrá aj červená, obidve sú výborné, nevysušujú a nezanechajú mastný film...
Dnes som bola v drogérke a našla som tam telové mlieko Neutrogena - intenzívne regeneračné telové mlieko na veľmi suchú pokožku. Vraj ponúka oveľa viac než hydratáciu pre každodennú obnovu veľmi suchej pokožky. Vďaka obsahu nórskej receptúry pôsobí ako ošetrujúci zábal. Jedna kamarátka používa túto značku, kupuje si ju v lekárni a veľmi ju chváli.
skus prirodne oleje, nie olej od nivey. kokosovy je prijemny, udrzi pokozku hydratovanu na viac ako chvilocku.
ja uz teda klasicku kozmetiku moc nepouzivam, kedysi som mala niveu telove mlieko, ale to posobilo fakt len nachvilku. Neskusala si nieco z prirodnej kozmetiky? Mne kozmeticka odporucila bambucke maslo a tiez prirodne oleje, napr. konopny a mandlovy olej (vraj ten je super aj pre babatka, ale to som neskusala). Momentalne som vo faze skusania, tak uvidime, ako to zaberie (mam to maslo a mandlovy olej zo Saloos kozmetiky www.saloos.sk , kedze tu mi spominala aj kozmeticka, ze s tym ma dobre skusenosti),ale viem, ze su aj od inych znaciek. Tak mozno to pomoze.
Ja používam telové mlieka od Nivea a som spokojná. Nivea má aj regeneračné telové mlieko SOS Care pre extra suchú pokožku.
www.nivea.sk
Terajšou novinkou je výživné telové mlieko Pure & Natural pre veľmi suchú pokožku, ale to ešte nemám odskúšané.
Pozerala som na nete, a našla som, že zn. Eucerin má krémy na suchú až veľmi suchú pokožku so zjemňujúcim účinkom hrubého povrhu pokožky, ktorý bráni nadmernému olupovaniu a intenzívne hydratuje. Alebo Vichy NUTRILOGIE 2 je tiež určený na suchú pleť.
môjmu otcovi pomol olivovy krem z avonu, ale ucite môze byt aj ina značka. olivove vyťažky su super na suchu pokožku.
ak sa ti chce troska zainvestovat tak bioderma atoderm, excipial sa s tym neda ani porovnat