Ahojte damy a slecny...mam problemy so suchou pokozkou, len co sa natriem klasikou modrou mastnou niveou ktoru pouzivam vkuse, tak do piatich minut mam suchu pokozku spat.na predkoleniach mam az nieco ako supinky, a uz som zufala..poznate nejake super telove mlieko ktore mi pomoze ??
prosim vas o rady....
dakujem :)
Ake telove mlieko na suchu pokozku?
ahojte, ja som mavala strasne dlho suche lakte, ale az do krvy, oblecenie sa mi na nich zatrhavalo, natierala som si ich niekolko krat do dna aby sa to dalo vydrzat. Pred nejakym casom som zacala pouzivat prirodnu kozmetiku RINGANA a 1. vyrobok kt. som vyskusala bol krem na ruky a nechty, samozrejme som si s nim natrela aj moje suche lakte. neverila som ale po 3 dnoch natierania moj problem so suchymi laktami zmyzol!! krem na ruky a nechty pouzivam na cele telo :D www.ringana.com..... su to ciste bilinky, ziadne chemicke latky
Ahoj, ja som nazvala suché kolená a lakte a to veľmi. Ale potom som vyskúšala kozmetickú vazelínu a mám pocit že je to zázrak. Nemôžem to vynachváliť aké je to úžasné. Ja to používam síce na menšie plochy, ale to si nemyslím že je problém. Dávaj si to na noc ako ja a môžeš mi veriť že ak už ti toto nepomôže tak už asi nič.
Veľa šťastia :)
ahoj, ja sm mala podobný problém, ale mala som suchú kožu na lakti takú že som sa šupala a na nohách som mala dopraskanú. Najprv som si dala olivový olej, ktorý to premastil a teraz používam telové mlieko -odkaz odstránený- a odvtedy už nemám také problémy.. len dnes som sa rozdhola zasa po lete začať plávať tak som zvedavá ako to bude po tom chlóre =/
Ahoj. Určite vymeň mastný krém za telové mlieko. Nie každá pokožka dokáže vstrebať mastnotu do hĺbky a ostane tak v podstate stále suchá. Naproti tomu mlieko má inú konzistenciu, miesto mastenia, dodá vodu, teda hydratáciu a dostane sa do hĺbky. Výsledok, pokožka na povrchu nie je mastná a zároveň je, a to hlavne, hĺbkovo hydratovaná. :-)
Ja mám rada hlavne zn. Dove. Kukni na výber, určite si aj ty vyberieš. A drogériách môžeš aj privoňať. :-) www.heureka.sk
dobri prosim vas porate mi co mam robit mam na nohe egzem mamvelmi suchu pokosku a to ma velmi svrbi co mam robit takujem na piste mi na mojimel azet jana 417
Dakujem vam vsetkym za rady :)
Ja používam 100% olej z hroznového vína alebo telove masla, ktoré obsahujú bambucké maslo. Sú síce hutnejšie, ale akoby viac to premasťuje. Úžasné je keď si kúpiš dajakú olejovú kúpeľ alebo guličky z bambuckého masla do kúpele, absolútne ťa premastia.
super telový krém je dostat v lekárni a volá sa PANTHENOL, oplatí hydratuje plet a možeš si kupit aj tabletky PANTHENOL dobre na plet a vlasy treba ich cmulat trikrát dve tabletky.
ja som si raz kupila na interbeauty telove maslo znacky bettina barty a bola som prekvapena ake to je uzasne..ziadny mastny flak mi neostal po natreti ale pri tom som mala komplet hydratovanu pokozku.ked som si ho rozotrela tak ako keby som mala silikon na rukach take prijemne to je a su tri druhy ceresna,riza a vanilka,riza a bambus..nieco uzasne.400ml v takej fasa zatvaracej flasi to je a stoji to okolo 10 eur..a teda poviem vam tie olivove somariny v zelenom obale co predavaju v lekarni tak to su take nuli oproti tomuto..
hmm ten kokosovy olej vyskusam :) milujem kokosovu vonu..a nie je to mastne tieto oleje??? ci sa to rychlo vstrebe?