Dobrý večer, som velmi sklamaná a zároveň aj šokovaná pretože v
v poslednej dobe po sexe s priatelom mi napuchne klytoris. Po napuchnutí asy taký týžden dva nemôžem maťb sex petože mi klytoris stvrdne a strpne a nedá sa tam dostať. Prosím o pomoc na teto stránke pretože neviem čo robiť a ku gynekologovi zatial neide... Čakám pomoc a nie výmysli.. Za pochopenie dakujem ...
Napúcha mi klytoris...čo mám robiť?
natri medom a strč do úľa. z tých žihadiel ti potom zmäkne. včelí jed lieči
aby bola zaujimava asi...alebo si neikto robi srandu
linduška, to si vystihla.
Aký ma zmysel Ing.Konova M si napísať otázku, potom si na ňu odpovedať a ešte aj poďakovať?
Inteligentná žena? Tá nenapíše "klytoris" a ani "asy". A už vôbec si tu nepíše sama so sebou ;)
Práveže inteligetná žena sa nespolieha na to, že zdravotný problém prejde, ale nehanbí sa zájsť za lekárom, pretože jej je vlastné zdravie prednejšie ...
Práveže inteligetná žena sa nespolieha na to, že zdravotný problém prejde, ale nehanbí sa zájsť za lekárom, pretože jej je vlastné zdravie prednejšie ...
skus ho namastit pocas sexu mozno pomoze
lebo my ostatne tam chodime strasne rady a tesi nas ked mozme rozcpait nohy, nie?
Jasná vec, že tam pôjdem a to hned zajtra ... Ale to je v tom že ja som velmi inteligentná žena a nerada som v pocite , že mi nejaký chlap pozerá na moje krivky.,,, Viem je to doktor ...no ..
Moja ale ty si velmi narocna. Chod ku gynekologovi. Moze to byt aj nieco vazne tak naco zacat? Hor sa ku gynekologovi :) drzim palce. Inak kolko mas rokov?