Schyzofrenia... Môžem sa vyliečiť?

Príspevok v téme: Schyzofrenia... Môžem sa vyliečiť?
slovacisko

v kratkosti .. moj zivot bol zivot bezneho chalana.. piatok na pivo sem tam na disco , sem tam som sa opil .. sem tam dzointik ...a zacalo to asi marihuanou a mozno nie ... no po maturite som sa ocitol na psychiatrii a sám som si kládol otázku že ..prečo..?? nevedel som to pochopit .... a zacal som sa na svet pozerat inymi očami spytovat si zakaždym svedomie ,no rozhodol som sa tam íst sám, rodičia o tom vobec nevedeli, no ani ja sám som nevedel aké peklo ma ešte čaká ... neveril som psychiatrom...a po prvej hospitalizacii sa moj stav po liekoch este zhorsil... prezil som stavy tažkej uzkosti a depresie možnože recidívy a paranoie problémy s rečou , pametou , koncentraciou , sustredenim , ktore neboli liecené ... pretože som bral antipsychotiká a to mi že vraj stačí a tie beriem doteraz... musím vám povedat že ku mne sa nikdy doma ani nikde nestaviali ako ku chorému ,doma som človek a mám svoju osobnu slobodu u lekárky som pacient a pre kamarátov som kamarát , tí tiež vedia o mojich problémoch ale sú so mnou ... no neskor som vyhladal alternatívnu medicínu ... a začal som sa tak trochu sám doliečovat chcem sa opýtať... je schyzofrénia liečitelná??alebo nie...ako zvládať schyzofréniu čo najlahsie a ako ju prekonať ...

j19

A ako sa dá vôbec diagnostikovať schizofrenia?Nieje to len o tom,že lekár sa rozhodne a povie ty máš schyzof.,ty depresiu,ty panickú poruchu,podľa čoho sa to vlastne určuje? Každý sme iný,každy inak vyrastal ,má iné zážitky ....Potom sa nasadia lieky a čaká sa ďalej,že čo bude?Mne sa to zdá divné.AK mám zlomenú nohu,OK vidia to na snímku.Neje sa náhodou zbytočne veľa liekov na základe takýchto diagnoz?Veď pomaly každý čosi takéto hltá...Už aj deťom to strkajú,ten je hyperaktívny,ten zase depresívny,hrozné...

pan d.

A je to aj vsetko o tom, ze niekomu sibe, ale pracu zvlada, tak je akoze zdravy:D Pritom mnohym preskocilo z Jeziska a z tych jeho dristov, len nespravit hriech a stale sa modlit, neviem, kto ich bude spovedat na druhom svete. Je to vsetko magorina.

pan d.

Hej, demonov treba vyhanat, akurat, ze oni to nevedia. Ani na jednom exorcizme, na ktorom som bol, nespomenul exorcista meno Jezis. O com to svedci? Ze nic v jeho mene ani nefunguje. J. bol tak max. prorok, ktory sa na cosi hral.

Jane_3sto18

Keď raz budem psychiater, zavediem asi nový termín - chorobu F100-Náboženské pomätenie a predpísala by som jediný liek - ECT na 450voltov.
Tie drísty sa nedajú počúvať...
Prečo je za schizofrenika označený niekto, kto tvrdí, že je Boh. A prečo sa správajú normálne k človeku, ktorý verí na tie rozprávky o Adamovi a Eve a o tom, že niekto vstal z mŕtvych. To môžem rovno povedať, že ružový jednorožec, ktorý sa mi pasie na dvore, je posvätný a prach z jeho rohu má uzdravujúce účinky.
Možno preto som "zdravá" ako ryba.

jece

Schizofrénia sa píše síce s i mäkkým, ale zbavenie sa jej je oriešok tvrdý :-)
Pretože sa jedná o značne húževnaté prepojenie démonov. A démoni majú aj "dobré" vlastnosti - sú kamarátski :-)
Ale teraz vážne, vidím, že aj keď na schizofréniu trpí 1% populácie, v skutočnosti sa zatiaľ neozval nikto, že sa jej chce zbaviť podľa dole priloženého návodu. Ľuďom vyhovuje žiť si svoj vlastný hriešny život a nechať si od lekára naordinovať lieky na "potlačenie" prejavov démonov. Ale kde je toho koniec? To tie lieky akože nemajú vedľajšie účinky? To tie lieky akože "uškodia" tým démonom a oni nejak zdochnú alebo čo? Hej, jasné, sú aj názory, že žiadni démoni neexistujú, a keď aj by nejakí boli, tak nemajú s chorobami nič spoločné. Ale na čom je takýto názor založený? Na ničom. Ja sa držím manuálu pre život. Je to najrozšírenejšia kniha na svete. Volá sa Biblia. A zacitujem jeden z mnohých prípadov, napríklad zo Skutov apoštolov 5:16 Aj z miest okolo Jeruzalema sa zbiehalo množstvo ľudu, prinášali chorých a trápených nečistými duchmi a všetci sa uzdravovali.

pan d.

Ja som mal halucinacie a pocul som hlasy. Uzivam cca. rok a pol Invegu a ziadne halucinacie ani hlasy nemam. Inak, ked sa menia tlaky, tak mi je chumajovo.

luciano

Aj ja trpím schizofréniou. Schizofrénia sa vyliečiť nedá. Dajú sa však liekmi celkom úspešne potlačovať jej príznaky

zuzulko

priatelia schyzofrenia je široká téma a chemické lieky ju nevyriešia a sami píšete, každý kto sa krmil chemiou sa mal len horšie. moje skúsenosti hovoria o zmene životného štýlu, detoxikácii a regenerácii. ako na to? Hra života prebieha podla určitých zákonov a liečivý poriadok prírodných a životných zákonov sa priamo či nepriamo zúčastňuje na rozhodujúcich procesoch v organizme. Aby organizmus mohol spravne fungovať, musia bezpečne fungovať všetky energetické pochody v bunkových systémoch. takže tetoxikácia je nutná a regenerácia tiež. ani telefonovať sa nedá, ak baterka je vybitá. no a na pomoc by som si prizvala aj osvedčený NUTRA BEN je to prírodný doplnok ktorý dostať v projekt zdravia.sk k tomu revitín a to na začiatok stačí,