Kde kupit puzdro na tampony?

MUUUU15446

Obal hocikedy v DM drogérii pri hygienických potrebách. Alebo potom rovno v baleniach tampónov niekedy zdarma.
Tampony Naturella použivam su Super ;) .... Ale tak viac do spoločnosti nosím O.B

veronicka2

a nemas z toho plesne? lebo mne vlozky naturela robia dost zle a preto sa bojim si dat naturela tampon....
netuzim mat tyzden plesen :D pouzivam kotexy a mam tiez kovovy obal je velmi zlaty taky nenapadny :)

BBella

no ja som si myslela ze to predavaju aj mimo akcie ako bezny tovar, casto kupujem tampony aj intimky a veeeeeeeeeeeeelmi casto som v dm-ku to je moje hobby sa tam potulovat a kupovat kadeco, ale normalne som prekvapena ze mi toto uslo...fakt som si to nevsimla, mozno kedysi davno som aj videla pribalene k tamponom ale to som ich este nepouzivala....hm...ale dik vsetkym...budem sledovat tampony orlim zrakom:D:D:D

lochness

aj Kotexy boli s takym malym bielym kovovym puzdrom, myslim ze som ich kdesi znova videla take, treba sa popozerat kde maju zas taku akciu.. alebo k intimkam discreet este maju sem tam take oranzove tasticky od leta

Laurina22

Baby ja som tak kupila vlozky Jessie(tusim) v DM drogeriach ich maju.Klasicke slipove vlozky a boli v ruzovom puzdierku tak som si ho nechala a teraz tam dam bud tampony alebo vlozky.Je to take male vajicko do ruky,takze ked to drzite ani to moc neni vidiet.Predavaju to tusim stale tak.

katkaxxx

take nieco by sa zislo aj na tie male slipove vlozky ked uz sme pri tychto temach :D tiez zhanam, ale fakt asi len ked maju nejaku akciu ze to prilozia "k tomu" :)

alickas

treba sledovat v obchodoch, niekedy bývaju pribalene k OB tamponom, tak ako pisala rena23. ja som ich tak kupila, takisto som tak kupila aj take puzdro na intimky, bolo pribalene k intimkam.
Fakt treba sa len popozerat v obchodoch a sledovat to, lebo to maju len niekedy taku akciu, že aj s puzdrom