zhanam puzdro na tampony, lebo sa mi zda neprakticke nosit ich v tej krabicke....nepaci sa mi to...a este ...ake mate skusenosti s naturella tamponmi????akosi som si ich nevsimla az minule mi padli do oka, kedze rada pouzivam intimky naturella.
Kde kupit puzdro na tampony?
a nemas z toho plesne? lebo mne vlozky naturela robia dost zle a preto sa bojim si dat naturela tampon....
netuzim mat tyzden plesen :D pouzivam kotexy a mam tiez kovovy obal je velmi zlaty taky nenapadny :)
ja používam tampony naturela a môžem povedať že sú fajn :) a ešte aj za dobrú cenu :)
no ja som si myslela ze to predavaju aj mimo akcie ako bezny tovar, casto kupujem tampony aj intimky a veeeeeeeeeeeeelmi casto som v dm-ku to je moje hobby sa tam potulovat a kupovat kadeco, ale normalne som prekvapena ze mi toto uslo...fakt som si to nevsimla, mozno kedysi davno som aj videla pribalene k tamponom ale to som ich este nepouzivala....hm...ale dik vsetkym...budem sledovat tampony orlim zrakom:D:D:D
aj Kotexy boli s takym malym bielym kovovym puzdrom, myslim ze som ich kdesi znova videla take, treba sa popozerat kde maju zas taku akciu.. alebo k intimkam discreet este maju sem tam take oranzove tasticky od leta
take nieco by sa zislo aj na tie male slipove vlozky ked uz sme pri tychto temach :D tiez zhanam, ale fakt asi len ked maju nejaku akciu ze to prilozia "k tomu" :)
treba sledovat v obchodoch, niekedy bývaju pribalene k OB tamponom, tak ako pisala rena23. ja som ich tak kupila, takisto som tak kupila aj take puzdro na intimky, bolo pribalene k intimkam.
Fakt treba sa len popozerat v obchodoch a sledovat to, lebo to maju len niekedy taku akciu, že aj s puzdrom
o.b. zvyknu byvat s puzdrom