Prosím poradte mi, ako zistím, či ma ľubí môj nadriadený v práci?
Lebo ja ho mám strašne rada - zaľúbila som sa doňho.
Ako zistím, že je to láska?
Rozhodni sa sama.Ak mas 25,urcite mas niaky ten vztah za sebou tak musis vediet ze vsade su niake rizika.Zalubit sa do sefa a starsieho o par rokov je dost tazke.Rozhodni sa bud stym vijdes na javo a povies mu co citis alebo sa na to vykasli.Ostatny maju pravdu,ze praca s robotou nejde dokopy a aj sef,ze nememu decku ani vlastna mat nerozumie.Mozno sa ti otoci chrbtom a mozno nie ale pokial sa neodvazis tak na to neprides a bude ta to zozierat.Inak to nezistis.
juj niekto tu ma skoro taky mick ako ja :DDD
Tiez si myslim ze si zamienas ochotu a milotu s laskou-naklonostou-bud rada ze mas mileho sefa.Nechci prist o pracu-myslim,ze je to len nedorozumenie z tvojej strany.
hlavne sa s tym nikomu v praci nezdoveruj,stalo sa mi to tiez a kamaratka mu nieco naznacila a od vtedy som sa mu nepozrela do oci,prestal byt ku mne taky mily a neskor som dala vypoved,uz ma to preslo!Suhlasim s tym,ze pracu a lasku by sme nemali spajat,ak uz nie je neskoro..
Ja mám 25 rokov
Prosim ta kolko mas rockov?
Je starší odomňa o 9 rokov. Ráz mi povedal vetu: Ani vlastná matka nerozumie nemému dieťaťu. Ja som na to odišla a nič nepovedala.
Čo som mala robiť?
V ziadnom pripade! Laska a praca nejdu do kopy!
Ach jaj tak to mas tazke.Zalubit sa do sefa...Aky je medzi vami vekovy rozdiel?Mate nieco spolocne,hobby,konicky?Ak on netusi ze k nemu nieco citis tak musis urobit prve kroky ty.
Ria daj si pozor aby si si laskovaost a mily pristup nezamienala s naklonostou o Tvoju osobu. Mne sa to uz satlo v praci, spraval som sa milo, ustretovo, vzdy s usmevom...ale nemal som zaujem o vztahy ziadneho charakeru(ani intimne..).