Učiteľ - láska - budúcnosť

Príspevok v téme: Učiteľ - láska - budúcnosť
Truffla

Ahojte mam 16 a paci sa mi uz polroka ucitel a ten ma 29.
Je uzasny, vzdy ho sledujem po chodbach a na hpdinach ako sa usmieva, ako sa sprava. Je proste dokonaly....
Ked s nim mame hodinu, boli ma brucho a som strasne nervozna. Ked od neho nieco potrebujem, uplne som nema cervena...

Viem ze poviete ze je to platonicka laska, no na skole ma cakaju este 3 roky. Uz budem mat viac ako 18, moze z toho nieco byt ?

Mam chut mu to povedat, stale sa mi o nom sniva, ked som vedla neho mam chut ho pobozkat, a cakat ako by reagoval.

Neviem co mam robit, je mi z toho do placu kazdy jeden den ze nemozme byt spolu. Alebo mozme ? Mam soncu ? Po 18 ? Alebo po skonceni skoly?

Co by spravil ak by som ho pobozkala a povedala co k nemu citim?

Prosim o radu... Vdaka

Truffla

Čo myslíte, čo by spravil keby spm mu povedala že ho lubim ??? Aka by bola jeho reakcia ? Myslite ze uz by somnou neprehovoril ? Alebo mi pekne vysvetlil ze to nema buducnost ??

INAK VŠETKÝM VÁM VEĽMI ĎAKUJEM !

platonka

je to platonicke..ja som to tiez zazila 4 roky som bola zalubena do svojho ucitela..bola som tiez nervozna a cervena...a nechcela som pochopit ze to je platonicke..a teraz ked ho niekedy stretnem tak sa smejem lebo on je uz stary dedo :D

Truffla

A najhorsie je , ze ja strasne ziarlim ako su vsetci ziaci jeho kamosi akl mu tykaju smskuju chodia snim na von a neviem co ma to deprimuje :((

carmen77

puberta ta poriadne oplieska a vsecko bude zase v poradecku, neboj ty nic! haha, ale dobru temu si zalozila, som sa pobavila!

skus

Ja Ti držím palce.
Moja manželka je moja žiačka.
Láska nepozná hranice. Ak je vzájomná, nechajte ju rozkvitnúť.
Nech sa darí:)

Truffla

Ale mne to neprupada ako take poblaznenie, proste viem si s tym clovekom predstavit kazdodenny zivot, mat deti, varit veceru ..... Chcem s nim zit mat svadbu ako az v neskorsom veku samozrejme :)) ale byt s nim ..... Ked pomyslim na to ze by sme spolu boli je to krasny pocit.

jajka001_

v 16tich som tiez mala taky idol, spevaka (vlastne tych spevakov bolo viac, ale vacsinou uz boli mrtvi:) a tiez som bola hotova ked som ho niekde zbadala, zbierala som jeho plagaty, albumy, članky, videa, proste vsetko, aj sa mi o nom a s nim snivalo :) o tom je ta puberta. z toho vyrasties.