Ako prebieha navšteva a vyšetrenie u gynekologa?ale podrobne(vyzleciem sa do naha,lahnem,...)
ako to prebieha?
do naha určite nie :), ked budeš mať suknu - pod suknou nič, ale od pol pasa hore budeš oblečená. Ak Ti bude chcieť pozrieť aj prsia, tak na chvílku si zloziš vrchné oblečenie- podprsenku,tričko, ale ta sukna bude na Tebe stale :)
u mojho lekara musim mat ponozky aj papuce,koli hygiene.
Za prsia ta chytat nebude iba v tom pripade ak si najdes niaku hrcku,ale to ta posle na mamografiu,sono prsnika.On ta musi vysetrit,takze ta tam aj chyti.Chyti ta ako doktor!Ked ides k odbornej lekarke aj ona ta vysetri a musi sa ta dotykat,to patri k tomu.Vysetrenie u zenskeho lekara je dolezite pre zenu,mozno ked budes starsia tak to pochopis.Musis to brat ako vysetrenie u lekara,ktory ti pomoze a na vsetko ostatne musis zabudnut!
je to neprijemne?chytama tam,a chyta ma aj za prsia?aky je to pocit???
Ale kdeze.Zober si zo sebou suknu,ale nie velmi uzku ani malu taku volnejsiu po kolena,ponozky a papuce,tak to je u mojho.U sestricky sa prezlecies,ale gatky nechaj v satni,vojdes dnu len v sukni.Prides dnu povies mu aky mas problem a on ta podla toho vysetri.Nebudes sa vobec vyzliekat do naha ani lihat,len si sadnes na jedno kreslo,ja ho volam koza,das hore nohy a uvolnis sa.Hlavne sa musis uvolni a nebit napeta.To je dost dolezite a vela odvahy na prvykrat.