Ahojte:) mam otazku ohladom Facebooku. Daju sa na mojej ploche zmazat napriklad od nejakeho datumu prispevky na mojej ploche? napriklad, ze od 20.3 sa uz nezobrazia starsie prispevky,statusy atd. zatial som to nenasla v nastaveniach, tak preto vas ziadam o radu. dakujem:)
FB-hromadne mazanie prispevkov na ploche
je to ooo nervy, vymazala som len rok, dalsi rok cca ma caka este :D akoze normalne mam chut, si zrusit ucet a vytvorit si novy :D
lost, myslim, ze sa to nijako neposuva, samozrejme medzery medze 'x' su rozne, podla dlzky prispevku a podobne, ale stale na rovnakej strane v pravo. :D
A inak, mne to vobec nevadilo, takto sa s tym babrat, precitala som si svoju 'historiu' a aj sa pobavila :)
trvalo mi to veru velmi dlho, ale neriesila som to len cez jeden den ;D
Inak, co som pocula, tak kazdy kto si chcel takto vycistit fb, musel mazat po jednom prispevku. dost naprd, co je fakt
a to ti ako dlho trvalo ?? dufam, ze je sposob ako to vymazat,lebo to by bola dost velka ,,diera,, v takom ,,dokonalom,, systeme :D
Ahoj, myslim, ze nic take nie je. Ja som si teraz tiez mazala takmer 2rocnu historiu svojich 'myslienok', a musela som vsetko pekne po jednom. Ale ostalo mi tam teraz asi 5 statusov, ziadne kecy, takze som spokojna a stalo to za tu namahu :)