Ahojte,potrebujem radu!PROSIM!Mam 19 rokov a moj terajsi partner je moj prvy co sa tyka sexu!Az doteraz som si myslela,ze to je normalne,ale teraz neviem.Spali sme spolu co ja viem, tak 15x ale vzdy ked do mna vnika ma to boli,potom az do mojho vyvrcholenia je to fajn,ale potom,ked on pokracuje aby dosiel k svojmu vrcholu ma to boli,pali a uz chcem aby bol koniec.Je to tym,ze uz nie som dostatocne vlhka,alebo ako?Zacinam sa bat!Chcem,aby to bolo take ako ma :(((
Prosim poradte!!!!
Dakujem vam za rady,ale nebude to tym,ze je pre mna moc velky a urcite nie som jeho prva :) v posteli,ale on moj ano... no pre istotu zajdem za gyne. ale asi sa budem hanbit bavit sa s nim o tom... ale tak sice,je to jeho praca,tak naco trocharcit,ze?
Alebo pouzi lubrigant,a uvolni sa... Moze to byt aj tym ze si dostatocne vlhka alebo uvolnena.
ahoj. neboj sa, to je asi tym, ze spolu nespavate este dlho. casom sa to napravi, zvyknete si na seba, pripadne sa zladite. je to aj tym, ze si jeho prva alebo to moze byt aj tym, ze ma velky penis. ak to takto bude pokracovat dalej, zajdi radsej za lekarkou, ale myslim si, ze casom sa to upravi :) vela stastia