Ja mám strie už roky na stehnách a zadku, mám to z toho, že som veľmi ohybná...Viem, že mi to už nikdy nezmizne, ale aj tak sa snažím si to aspoň krémovať, no moc to nepomáha. Som nešťastná a bojím sa, ako bude môj partner reagovať, keď si to všimne..Chalani, moc sa vám to na babách nepáči?
NÁZOR NA STRIE!!!! CHALANI, ČO SI MYSLITE???
sunny ja by som nepovedala, ze sval... skor tuk, co ti zacne v puberte bublat pod kozou :D ja ich mam tiez... a uz ich budem mat navzdy... v puberte mi rychlo narastla prdel a koza sa nestihla prisposobit :) takisto mamicky tehotne zvyknu ziskat strie...na brusku i na prsiach... suvisi to s nizkou elasticitou koze...
niektori chalani ani nevedia co su to strie, kym im o tom nepovies :) a vacsina kasle aj na celulu (no pokial nie je v nejakom fest pokrocilom stadiu)
ja mam tiez na prsiach a mam to z toho ze som znenazdajky schudla a necvicila som pri tom... ale nie je to az tak vidno, ale za to mam celulitidku a z tej si moj drahy nic nerobi... spolu si z toho robime srandu, on tiez nie je dokonaly aj ked je sportovec tak preco by som mala ja vyzerat ako anorekticka modelka :))
strie vznikaju,ked sa ti nejaky sval - sval zadku,stehna,prsniky, - rychlo bud zvacsia alebo zmensia..
aj ja ich mam,ale neni ich az tak vidiet..
a pomaha na to kremovanie,kremovanie,kremovanie..predtym piling,skus kazdy vecer,mne to troska pomohlo..
hm a skusala si nieco na to????
ja mam 16
ja sice strie nemam (sice uz bol nejaky jemny naznak), ale pocula som ze v dermatologickych centrach sa da strie uspesne odstranit, aj Collagen Beauty je zevraj na to dobry. a kolko rokov mate?
no aj mne sa už začínajú tvoriť aj tam, ale snažím sa ich krémovať, tak zatiaľ nie sú také viditeľné..:(
ja ich mam este aj na prsiach :-((