Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

giginka

vevik ahoj...a kedy ste spolu spali? zalezi aj od toho, ci si mala plodne dni alebo nie...ale no ked sa nevystriekal, tak nemyslim ze by si mohla byt v tom, aj ked este pred vyvrcholenim vytekaju tzv,,kvapocky lasky,, ale z toho predsa este nikto neotehotnel. podla mna niesi v tom..a neboj, nestresuj, lebo vtedy naschval nepridu, daj si pred tým ako ich mas dostat teplý kúpelík, a cervene vinko a ony sa dostavia....
ale nabuduce uz neriskuj a daj si predpisat antiku, alebo pouzite kondom!! aspon sa nebudes takto stresovat.ahoj a daj vediet

vevik

Chcem sa spytat spala som z priatelou a pri pohlavnom styku sme nepouzili kondom ale styk trval kratko...teraz sa uz len bojim ci o tyzden dostanem kramy tak ako mam...ake je riziko ze aj ked nevyvrcholil mozem byt tehotna..prosim or adu :(

jaaaja

ahojte,mam otazocku mala som pohlavny styk asi v taky siedmy den od menstruacie bez ochrany,pobolieva ma brusko mam sa obavat?prosiiim odpoveed dakujeeem

qiu

koiler kvôli tomu že to bol jeden z vášich prvých stykov jej určite nemeškajú. A ke%d sa ona nestresuj tak prečo ty? Dôvodov, prečo jej meškajú môže byť mnoho

koiler

zdravim..mal som s priatelkou pohlavny styk..pouzil som kondom ale jej aj napriek meskaju za chilu 3 tyzdne. ona sa nicoho neboji ale ja mam uz taky blby pocit.nemoze to byt koli tomu ze to bol jeden z nasich prvych stykov? ze koli tomu jej tak meskaju?dakujem

qiu

lukass nestresuj priateľka by nemala byť tehotná, lebo deň po mens. nie sú plodné dni to by musela mať posunutú ovuláciu čo je zriedkavý prípad. A to meškanie môže byť vyvolané užitím postinoru. Nech si ešte pre úplnú istotu spraví test po 10 dňoch od posledného styku.

qiu

no ak si mala 14.9 posledný styk a dnes si si robila test tak je to pohode a to čo ti ukázal test by malo byť skutočnosť