Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priznaky tehotenstva

maxa

aj mne meškáva menzes..nie je pravidelný, občas je dlhší, občas kratší..keď si dostala menzes..je to ok..ak to nebol len nejaký výtok..určite si len namýšľaš(:neboj sa

natali

ahojte.chcem sa opýtať, či môžem byť tehotná...mala som s priateľom nechránený styk,menštruáciu som dostala, ale so 6-dňovým menškaním a trvala o 2 dni kratšie ako obvykle.a aj po nej mám pocit ako by som mala trošku nafúknuté bruško.partner si je istý, že si dával lOO%-ný pozor. ale ja sa aj tak bojím....počula som totiž, že niektoré ženy majú ešte prvé dva alebo tri mesiace menštruáciu, aj ked sú tehotné...

erika5

priznaky tehotenstva sa mi začali v tie dni asi ked som mala dostat menštruaciu.Som sa citila ako keby som ju mala dostat ale nič.

erika5

moje priznaky tehotenstva boli asi take že ma boleli prsniky a v podbrušku ako keby som mala dostat menstruaciu,ale nedostala som lebo už som bola v tom.Zle od žaludka mi nebolo iba tie bolesti v podbrušku.Urobila som si test ked mi menstruacia meškala asi 2 tyždne a bol pozitivny.

anonym

Mam otakzu vcera som mal sex so svojov partnerkov pouzili sme prezervativ a a mne dnes napadlo ze ked som sa spravil 1krat vzdy som ho mal vonku a potom so menil a ked som menil 3 tak som zlej strany daval si na naho a nenatiahl sa dal som s druchej strany a na tiahol mohlo tam nieco zostat neake sperima na tej strane a moja partnerka mohla otehotniet poradte nam plz plz plz ?