Liečitelka

franto

Vsetko si nepamatam ale krv urcite nie, tam ti nebudu brat krv ani moc ani stolicu. Tam sa vysetruje z oci a z akupunkturnych bodov a este nieco, teraz si nespominam. Nic z toho neboli ani ti nebude nejako zle. A trva to prve vysetrenie tusim dve hodiny. Ale to sa jej vsetko mozes spytat cez mail, ona ti odpovie nemaj strach. Teraz mi manzelka hovori ze este sa robi nejake vysetrenie z pokozky hlavy a treba mat predtym umyte vlasy. A ze si vsetko mozes precitat na ich webovej stranke. A je to v Bratislave.

elicirka

este ake vyšetrenie sa tam robi ja viem ze poviete ze podla ochorenia ale ci daco specialne alebo krv,moc ci aj to len tak aby som bola trosku v obraze a asi kolko to trva dakujem

elicirka

dakujem franto uz som si to precitala to znamena ze len meilom aty uz si bol u nej pardon ze som zvedava ale ked si sa dovolal

franto

elicirka, napisal som nieco na temu Poznáte tuto liecbu? Ak chces si to tam najdi a precitaj. Ja osobne by som na tvojom mieste to u nej skusil. Sice nasa rodina k nej chodila z niecim inym ale k nej chodia ludia z velmi rozlicnymi problemami. Inak ti drzim palce a nevzdavaj to.

klasika

Poznám dr. Albertovú asi desať rokov. Naša rodina každý zdravotný problém rieši s ňou. Za celé tie roky nemôžem povedať jediné krivé slovo. A pokiaľ ide o onkologické ochorenie, na to ti dokáže odpovedať iba ona sama. Môžeš si byť ale istá, že ak bude presvedčená, že ti nemôže pomôcť, otvorene ti to povie. Ona z nikoho neťahá peniaze. Každému na rovinu povie či má liečba význam alebo si môže človek pomôcť sám. Alebo je nejaké iné riešenie. Ak treba, pošle k lekárovi. Nerobí zo seba vševeda. Báť sa jej nemusíš lebo je veľmi príjemná.

zamčanka

teraz som si pozrela jej stranku aj cenniky. ano, je tam uvedene kontroly a konzultacie a pri tom aj ceny, ale nikdy som nepocula ze by od niekoho zobrala peniaze za konzultacie. chodia k nej aj moje kamosky a okrem vysetrenia vzdy platili iba za lieky. neviem preco to tam ma na internete uvedene, mozno aby ju ludia nevyuzivali, lebo niektori za nou chodievaju ako na klavir a vyuzivaju to ze je to u nej zadara. kamoska ked u nej niekedy dlhsie sedela a chcela jej to nasilu zaplatit tak jej to nikdy nedovolila.

zamčanka

anonym, ak myslis dr. albertovu tak sa paradne mylis. je vidno, ze ju nepoznas. z toho co je na internete si uzavery robit nemozes. ja naopak o nej viem dost. u nej sa plati iba raz pri vysetreni. potom uz vobec neplatis. a ked ti poviem, ze si s kazdym pacientom pocas celej liecby pise maily a stale sleduje tu liecbu uplne dopodrobna, za co ale jej nikto nic neplati, tak by som chcela vediet kto take robi. ja som bola aj na oberone aj na diacome a obidva mesiac po sebe. a dobre som sa na-srala, ked mi kazde vysetrenie ukazalo nieco ine. albertova je celkom iny level a v jej pripade o zarabani moze hovorit len ten, kto sa s nou nikdy nestretol. kolegyna napriklad bola u dr. machackovej a to boli ine palky. a co horsie vobec ju machackova nevyliecila. a ak si si este nevsimla, tak vsetci liecitelia beru za kazde sedenie nejake peniaze. jeden viac, druhy menej je to individualne. ale albertova neberie nic a pritom ta konzultacia niekedy trva aj hodinu a pol. tak mi povedz, o akych peniazoch toto uz moze byt. mna vzdy nastve ked niekto niekoho posudzuje a v zivote ho nevidel. nam albertova velmi pomohla ale uznam ze ani ona nemusi kazdemu vyhovovat. ale neverim, ze je na prachy.

anonym_2137

Aj ja som si v google vyhľadala túto liečiteľku, no lacné to nie je. Takže neviem, či je ozaj taká dobrá, alebo len dobre mastná. To zrovna môžeš ísť na diacom a ten ťa preskenuje a zistí príčinu tvojho problému.