Smutny som lebo som nemal od 14 frajerku a teraz mam 17 a neviem ci si este niekedy nejaku najdem :((
Smutny som lebo som nemal od 14 frajerku
tajná a naco by ti bol prosimta? sexovat v takom veku je aj tak este skoro si myslim.
Mám 16 a ešte som nemala frajera :/
Chlape ty mas toho este tolko pred sebou ze sa nemusis trapit kvoli tomu. Ta prilezitost najst si partnerku pride. Len cim intenzivnejsie na to myslis a cim viac sa tym zaoberas a trapis sa kvoli tomu, tak si privodis akurat to ze to bude velmi dlho trvat. Zabavaj sa s kamosmi, chodte na vylety, do mesta kde je vela peknych dievcat ktore budu mat urcite o teba zaujem :)
staci dobre vypadat (toto je dane geneticky) alebo mat vela prachov (dane geneticky + stastie + znamosti atd) a uspech je zaruceny :)... v tom prvom pripade ta zeny naozaj budu milovat v tom druhom budu milovat tvoje peniaze :)
ak nemas ani jedno tak bohuzial aj ked frajerku najdes tak pravdepodobne bude s tebou len preto ze momentalne ju nechal nejaky co dobre vypada alebo ma vela prachov :) ... a bude s tebou len dovtedy kym si nejakeho takeho znovu nenajde
bohuzial to aby na teba zeny leteli moc neovplyvnis je to dane prirodou ... jedine co mozes ako tak urobit je dobre sa obliect, trochu zacat cvicit, snazit sa spravat sebavedomo ale bohuzial ani to ti nezaruci ze si niekoho najdes
Makakkk tak tam bude v tebe nejaká chyba, skús sa nad tým zamyslieť a poprípade to zmeniť. Určite si nejakú nájdeš, len na to musíš zmeniť svoj prístup z negatívneho na pozitívny.
ja mam 26 ro(c)kov a tiez som este frajerku nemal :)niekedy mi to chyba niekedy zas nie, ale v posldnej dobe mi chyba viac...
Makakkk tak máš len 17 rokov takže kľud vymeň kamarátov chodievaj do inej spoločnosti a hlavne to hľadanie nesil nájdeš si nejakú určite chce to len čas:)
Ja mám 23 a 7 rokov som sám... Niekedy mi to príde vhod, inokedy nie... Záleží od toho, ako sa cítim a čo vidím.
Mas len 17, este si frajerku najdes...do dochodku casu dost:)
tak ja by som musel napisat ze
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( (viac nie, lebo ma system zakaze za spam :D )
existuju ludia co maju o 10 rokov viac a nemali frajerku... no co uz.. ty sa este nemas coho bat ;) daj tomu cas....
chapes, dolezite veci maju cas, ak chce clovek nieco rychlo za kazdu, nie je to take dolezite.