Skoncujte s vracaním

Príspevok v téme: Skoncujte s vracaním
silvus28

Dnes sa mi zomil predný zub, keď som zakusla do mäkkučkej (!!!) žemle!!! Vyzerám ako Dracula! Preboha, to má na svedomí moje dlhoročné vracanie! Ten zub bol už tenučký, spredu aj zozadu zaplombovaný, takže to bola len otázka času...hneď som bežala k zubárovi, ale ten má bohužiaľ voľný termín až 1. júna!!!!!!!! To mám dovtedy chodiť po kanáloch alebo čo??? Vraj keď sa niečo uvoľní, tak mi zavolá a vezme ma aj skôr...no ďakujem. Bude ma to stáť 140 eur.Ale tak mi treba, môžem si za to sama, každý mi hovoril, prestaň s tým,prídeš o zuby, a ja nie, mne sa to nestane...a už je to tu!
Tak baby, nebláznite, ak nechcete skončiť ako ja! Nestojí to za to!

invisible

Len škoda baby, že na to prídete až neskoro. Vracanie je hrozné svinstvo. Ja som mala obdobie, kedy som vracala takmer každé ráno kvôli problémom so žalúdkom (nie je pre bulímiu) a stačilo. Môžete si spôsobiť neskutočne veľa problémov, nie len zlomený zub, ale pokiaľ viem, aj rakovinu. To chcete? Stojí vám to za to? Prečo jednoducho nezačnete jesť zdravo, nikto vám nenúti keksíky a vysmážané rezne. Čo keby ste sa začali hýbať? Vaše telo sa vám poďakuje, ak nie je neskoro.

Ja viem, že takýchto rečí ste si vypočuli už dosť. Ale už práve z tohto dôvodu by ste sa nad tým mali zamyslieť...

goccia

ked sa mi ulomilo zo zuba, tak som zavolala sukromnemu zubarovi a povedal mi, nech pridem za dve hodiny... tak skus zavolat nejakemu sukromnemu