Ahojte, mám problém. Moje bradavky sú stále makké, ak ich priateľ dráždi, akurát sa tak "zduria" ale v živote sa nepostavili ani nestvrdli. Pritom ma to vzrušuje ak ma dráždi. Neviete mi poradiť nejaký krém alebo cviky? vďaka
Bradavky sa nechcu postaviť!
So vsetkym sa musi zaobchadzat tak, aby to bolo prijemne. Pumpicky treba vyberat s poistnym ventilom.
Dostat kupit napr. pumpicky na bradavky a na kazdej bradavke je zabudovany este vibrator... Ak je niekto vzrusivy na prsia, podtlak zlepsi prekrvenie, tym padom je vacsia citlivost a vibrator to pekne rozdrazdi. Natlakovat sa to moze, kolko je to komu prijemne. Tie kruzky na bradavky sa predavaju v roznych velkostiach. Je to trosku oblejsie nez normalne bezne predavane gumicky, takze aj to by sa dalo hadam pouzit /nejake mensie/. Ved ked to nebude prijemne, moze si to dat dole, alebo mat pumpicku az do poslednej chvile.
Existuju aj take lahsie pumpicky s mensim podtlakom, bez ventila. Tie si myslim, sa daju pouzit aj trvalo nasadene, napr. pri sexe - pretoze su lahsie.
Ale pri dobrom namazani bradavky a slusnom podtlaku to bude drzat ako kliest i tak :)
AdamKrt:
No,znie to dost strasidelne. O niecom takom som este nepocula,ale neboli to?
V sexshope mozes kupit bud krem na zvysenie citlivosti, otazne je, co to s Tebou vie urobit.
Ale na 100 percent mozes pouzit:
- pumpu na prsia
- pumpu na bradavky
- alebo pumpicky na bradavky, ktore obsahuju este sadu skrtiacich kruzkov na bradavky. Vysajes vzduch, urobi sa podtlak, bradavky sa postavia a skrtiacimi kruzkami na bradavky ich fixujes. Tym padom ich mozes mat zdurene stale :)