nausnice som straasne dlho nenosila a ked si teraz chcem nejake dat hned mi ocerveneju usi,palia ma,stipu ...chcem ale zase zacat nosit nausnice v jednom uchu mam 3 durky a v druhom dve .... ja neviem cim si mam usli natierat akou vodou aby sa mi ukludnili a zvykli na tu nausnicu?predtim mi nerobilo zle ani zlato ani striebro a ani bizuterka .... ale teraz chcem radsej striebro
zapalene usi z nausnic co na to?
dakujem vam.... teraz som si skusala bizutku,tak skusim bud to striebro,alebo tu ocel zdravotnu ....poslusam dakujem za rady:)
Odporucam hojivy zazrak z oriflamu, aj framykoin je dobry, ale to je antibioticka mast iba na lekarsky predpis
moje uši si na to zvykli, len som si ich stále každe ráno a večer dezinfikovala hocičím, ja teda alpou, a neustále som sa ich snažila mať mastné, čiže dierky som si mastila hojivým zázrakom, alebo oliv. olejom a stale stale stale....do tyždna som mala krásne uši a už priblizne 5 rokov nemám žiadny problem :)
kúp si náušnice z chirurgickej ocele, také úplne jednoduché stoja cca 5 e, na tie alergiu mať nebudeš
len chcem dodat ze svata pravda ze mozes byt alergicka..ja som netolerovala bizu a pred 2 tyzdnami som si dala bizu a stal sa zazrak lebo do dnes mam na sebe nausnice a nic...predtym som si ich dala a hned zlozila a uz som mala zapalene usi
Zlate a strieborne si mozes cez noc namocit v liehu alebo v niakom alkohole alpa vodka atd.na uska si daj ano mozes aj ten framykoin alebo kalciovu mast ak nemas nemusis kupovat caj z repiku alebo aj tu alpu ale bude to asi stipat ak mas ich zapalene velmi.No a moze byt ze ak si nebola pred tym alergicka tak uz mozes kludne byt ze neznesies niaky kov.
a z coho su tie nausnice co si si dala?
mozes si dat na usi napr: framykoin...neviem ako sa to presne pise ale rovnako sa to vyslovuje..