Zapach z pošvy

Príspevok v téme: Zapach z pošvy
Tinuska111

par mesiacov pozorujem veľmi neprijemny zapach z pošvy. s hygienou problém nemam a na intimne miesta pouzivam aj specialne mydlo na to urcene, avsak zapach pretrvava, je ho citit aj hned po umyti:/ uz fakt neviem co robit. moja gynekologicka je dlhodobo pn a nahradna je velmi neprijemna, preto by som sa jej rada vyhla. ak by ste mi vedeli poradit ako to odstranit bola by som vam vdacna..

aron

AHOJ TE JA MAM TIES PROBLEMY STRASNY ZAPACH JAK RYBY SMRDI VZDY SA KUPAM VITOKY JA UZ MAM 5MESIACE A SOM SKUSILA VSETKO ,CIPKY ATIBIOTIKU KREM CAJE UPLNE JA UZ NEVIEM COROBIT A SVRBENIE POMOSTEMI PROSIM KTO MA TAKY PROBLEM CAUUUUUUUUUU//////

mamdost

Ja mám tento problém už asi pol roka, chodila som aj k lekárovi, predpísal mi už xx kremov, tabletiek, proste už som asi všetko vyskušala a nič.Je to veľmi nepríjemné.Dlho som užívala rosalgin, viem že to nieje dobré, ale aspoň som to necítila. Ale nevyliečilo to. Rožmýšlam o nejakých vitamínoch alebo niečom podobnom, nejesť sladké atď, proste žiadne lieky krémy a podobne

Monika1984

A ešte baby tie co ste písali že sa umyvate 2-3x denne narusate si tym prirodzene prostredie v pošte co je následne jednou z príčin vzniku zápasov a mykoz...
1x denne je postačujuce a samozrejme v čase menstruacie v pohode aj 2x podľa potreby

Monika1984

Natusa/rybi zápach z posvy urcite nie ke prirodzený a normálny, každopádne by mala zájsť za gynekologom a možno aj ty, nechcem odsudzovat ani nic podobne aké z vlastnej skúsenosti viem že veľa gynekologom len vyšetri" pohmatom" bez odobrstia kultivacie a povedia ti že si ok. Robil ti tvoj gynekolog kultivaciu? U môjho gyn. ked prídem s problémom-výtokom hned kultivacia a na základne výsledku cipky ,lieky a pod. a takisto po dobrati cipkom následne kontrolna kultivacia. Ruku na srdce baby robia tak aj vasi gynekologovia? Viem že velmi malo...

natusa42

maruska to je hlupost,ze rybaci zapach je hned infekcia,ja mam tiez taky a nemam tam ziadnu infekciu,ani mi nic nie je,vraj je to normalne :D ze to posva niekedy vylucuje ..a pritom sa umyvam do dna aj trikrat :)

edko

dobry den chcem poradit co mam robit ,mam vytoky hnus a strasne zapachaju neviem,co mam robit,,,hnusi sa mi to a nebviem co mam robit nejake rady prosim Vas s pozdravom Edita

maruska123

ked mas rybaci zaoach, tak mas nejaku infekciu, musis si to dat preliecit u gynekologa..ten najprv musi zistit, o co konkretne ide...

natusa42

tak prirodzený zápach to podľa mna nie je --akože ..no nemala som ho pred rokmi,tak prečo ho mám teraz ?nechápem...
a ten pach je vždy iný,raz ako rybací,raz kyselkavý,proste -"cítim sa" ,aj hned po umytí,a už mám z toho normálne "nervy " :/ lebo sa môžem aj 200 kkrát okúpať ,použíať mydlá atd ..a nepomáha mi to vôbec..ale samozrejme sú dni ,kedy viac,iné kedy menej...:(:( ale neroozuimiem proste,prečo som to tak náhle dostala :(:(:(/ absol.útne nechápem

Heatherka

tinuska ak to smrdi po rybach alebb cibuli a mas aj divny vytok tak chod k tej lekarke,aj ked je neprijemna.
ak je to len nejaky iny pach, iny ako pozorujes normalne, skus si kupit normalne probiotika, potom profiotika do posvy a pi alchemilkovy caj.