mám stavať stojky na hlave ?!

Príspevok v téme: mám stavať stojky na hlave ?!
nudinka

Ahojte. Normálne nepíšem do fóra a vlastne sa cítim dosť zvláštne že tu mám takto písať, ale neviem si už dať rady.. Končím školu, prácu zatiaľ nemám a neviem či si v blízkej budúcnosti nájdem. Všetky moje kamošky sa v priebehu posledných dvoch rokov buď odsťahovali, odišli zo školy, alebo pracujú majú frajerov a nemajú čas. Môj frajer má náročnú školu takže tiež s ním môžem byť len pár dni v týždni. Ostatné dni skutočne nemám čo robiť a začínam mať z toho depresiu. Celé dni sedím doma, sama so psom, môj jediný sociálny kontakt je mama a sestra, ale keď prídu domov tiež chcú svoj kľud a oddýchnuť si. Všetci kamoši pracujú. Dva-trikrát do týždna chodím s mamou cvičiť. Chodila som pred tým na krúžky, ale už ma to moc nebaví.
Nikdy by ma ani nenapadlo, že práve mne sa toto môže stať :(. Vždy som mala kopu známych, ale odkedy mám priateľa a každý z kamošov svoj vlastný dospelácky život tak sa to tak jednoducho skĺbiť nedá.
Viete mi niekto niečo rozumné poradiť, čo mám celé dni robiť ? Akú aktivitu môžem robiť sama, čo si nájsť aby som sa nezbláznila ?

nudinka

..lebo si nie som istá, či existuje nejaká činnosť pri ktorej by som nemusela byť sama :) fakt nemám koho zavolať von takže neviem kde tú spoločnosť nájsť

jajka001_

ked si izolovana preco chces vykonavat nejaku cinnost sama? mala by si naopak vyhladavat spolocnost.
mozes robit cokolvek. beh, korcule, bicykel, plavanie, čítanie, mozes ist sama do kina, aj ked ja by som to nevedela. vravis ze kruzky ta nebavia. skus jogu. doma.

nudinka

a nenapadá vás nejaká zaujímavá aktivita, kde by som mohla ísť sama a spoznať nových ľudí? alebo ako sa sama zabaviť ? Skutočne som úplne izolovaná..

nudinka

s mamou mám podelené, kto čo robí, takže ja napr upratujem, ona nakupuje, atď. Nebrigádujem lebo počas školy na to nebol čas a teraz nič normálne neviem nájsť (áno, nepôjdem do tesca vykladať tovar len preto, aby som sa doma nenudila)..
Muc, intenzivne hladanie zamestnania predsa nezaberie hodiny času.. NA učenie mám rovnako ešte toľko času, že by som ta to stihla naučiť aj stokrát..

Jajka, ano, chcem kamošku, poradíš mi kde ju nájsť? Lebo dnes som si už zo zúfalosti aj dala inzerát.. Mám sa ísť prechádzať po vonku a pýtať sa dievčat či nepotrebujú kamošku ?

nudinka

lenže problém je ten, že ja to celé dni robím :( snáď si nemyslíte že čumím do steny.. Ale viete si predstaviť že takto žijem už viac ako pol roka ????? :((