Pohlavná choroba

Príspevok v téme: Pohlavná choroba
LUCI LIU

Dobrý deň,
prosím o radu ľudí čo sa v tom vyznajú, alebo mali podobný problém ako ja.
Mám 21r a aj napriek tomu, že by som už mohla mať v tomto smere rozum, mala som nechránený náhodný sex. Hneď na druhý deň som začala cítiť príznaky mykózy a ona sa naozaj aj prejavila v plnom smere. Chcela som ísť teraz v pondelok ku gyn., nech mi predpíše nejaké tabletky vag., no dnes po zobudený som zistila, že trochu krvácam ako pri začiatkoxh menštruácie a to som mala pocit, že sa mi už zlepšilo, nakolko opuch mi zmizol vďaka candibene krému ktorý som používala - dosť trpím mykózou aj po kúpaní s napr. v bazéne.SOm teraz z toho zmetená, či sa naozaj jedná o mykózu,aj ked príznaky sú stopercentné, tá krv ma zmiatla a mám teraz vážne obavy či sa nejedná o nejakú vážnejšiu pohlavnú chorobu :((( Nemám žiadne bolesti v podbrušku, len klasické mykotické príznaky ako je nepríjemné svrbenie, pálenie pri močení, výtok belavý no a teraz to slabé krvácanie. Menštruáciu mám dostať až o takmer 10dní! Nezvykne mi to takto kolísať, max 2-3 dni hore dole. Prosím Vás nepotrebuejm radu do života ako som mala použiť kondom, to viem aj sama a snad sa už poučím ,ale radu o čo sa asi jedná. Ďakujem.

LUCI LIU

SLušný_muž: ted tak radu od muža som nečakala ale potešila :)
Ďakujem, určite k nej musím zájsť, no najradšej by som sa jej vyhla, moje gyn, je dosť nepríjemná, zakomplexovaná voči mužom, ve´d sa ma vypadá ako mužatka, má necitlivý prístup! Už keď sem píšem, neviete niekto poradiť dobrú gynekologičku - ženu v Bratislave?

slusny_muz

No ak si mala analny styk predtym, tak sa fakt nemas co cudovat. A myslim, ze toto je asi podstatny fakt, ktory si dodala. Mozno nejake bakterialna infekcia....

slusny_muz

Luci liu, pravdepodobne ide o mykozu. Ziadna zavazna pohlavna choroba sa neprejavi hend na druhy den. Ale mala by si hned zajst ku gynekologicke, moze Ti spravit nejake testy...drzim palce, potom daj vediet ako to dopadlo...

LUCI LIU

Ešte dodatok, tú mykozu mám už týždeň od toho nechráneneho sexu. A mala som aj análny sex, pričom partner z análu mi ho vyslovene šupol do vagíny rovno! Takže tej mykoze sa nedivím ani omylom!
prosíííím raďte :((((