Znicena

Príspevok v téme: Znicena
Simika

Zamilovala som sa.On zadany,ja slobodna.Trvalo to pra mesiacov,posledne tyzdne ked sa neozvem on sa neozve,povie,ze pride a nepride,vzdy mu do toho nieco pride.Viem,moj problem,moja chyba.Ale ja som zalubena a citim sa mizerne.Zunovala som sa?Som len jedna z mnohych?Vzdy ked sa spytam ci to chce skoncit,povie nie.Ale ja sa len trapim.

elsa5.5

a spávať s mužom o ktorom viem že spáva aj zo svojou ženou a ktovie akými ešte je dosť nechutné to je tiež......

Simika

Elsa vdaka:-)Ja viem,ze sa mi divite,ze ma to trapi a som znicena,ale ja som ho mala aj mam este stale rada...To je cele.

elsa5.5

slobodní si nemajú čo hľadať zadaných to je jasné,ale ženatí muži nemajú čo oblbovať slobodné baby aj takú poznám ženatý zistil si jej číslo a vyvolával vyvolával,kolegovia tam to na ňu skúšal aj v tej práci,pozýval ju na víkend niekam....odmietla ho,simika treba mať rozum a jednoducho tomu ženatému povedať NIE!!!nereagovať na žiadnu kávu nič podobné máš ponaučenie tak sa takýmto mužom vyhýbaj,alebo mu daj jednu po hube aby vedel:D:D prajem Ti aby si si našla nejakého slobodného priateľa:)

alibi

si predstav ze si v kozi jeho zeny. maj aspon trochu charakteru kedze on ocividne ziadny nema. neries furt ci ti zavola proste je to dement nechces ho nech si vola na lamparen.