už neviem čo robiť. môj chlap so mnou nespal už 2 mesiace. vzťah máme krásny, všetko je v ňom ba až dokonalé, miluje ma. no nechce so mnou spať. hoci hovorí, že je vzrušený, penis mu nestojí. na začiatku vzťahu, keď sme sa len tak bavili mi povedal, že sex nie je pre neho dôležitý vo vzťahu. nie som nynfomanka ale pre mňa je sex dôležitý v zdravom vzťahu medzi mužom a ženou. čo mám robiť? mám pocit, že už som skúsila všetko, na všetky fóra som už písala /okrem tohto, tu som prvý krát/. niekde mi hovorili, že má milenku, inde, že je to normálne aj pre muža, že nechce a odmieta sex. občas mi povie, že je unavený, že ho bolí hlava a pod. on je žena alebo čo? :(
nechce so mnou spať
oskara ved ste este neni spolu ani 3mesiace tak nanho nenaliehaj ked to bude chcet tak to pride neboj nic :)))
tak ja mam rovnaky problem...neviemco tp je..som s frajerom skoro 3 mesiace,stalehovori ze ma lubi,no ja mam pocit,ze klame..ked ideme na vec,bud nahle prestane s neznostami,alebo mu ovisne a je po vsetkom..sme spolu malo,a ked sa po tyzdni stretneme,je to take iste..tvrdi mi,ze nevie,co to je,ze chce,ale nemoze..ze by to mal riesit..zatial ziadna zmena,radsej vyhladava spol.kamaratov,..
No rozumies casom pride na muza sexualna kriza ale ver mi keby si ho cisto teoreticky nasla druha tak by si videl ako by sexoval ako mladik
Maria de, ak začal uvažovať nad doplnkami na zlepšenie erekcie, potom má asi zdravotný problém a nie že nedostatok chuti. Zrejme sa bojí zlyhania, možno zbadal to, čo Ty ešte nie a chce sa vyhnúť trapasu. Daj mu pocítiť, že si chápajúca manželka a viac sa s ním o tom porozprávaj, aj keď mužské ego nepustí a nebude mať možno chuť rozoberať to s Tebou.
Maria De, Krásny vzťah ako ho opisuješ nerieš :-D proste to nechaj tak, ak jemu nič nechýba a tebe áno tak si to nahraď inač :-D. Dobrý milenec sa nevyrovná perfektnému manželovi :-D
Mozno ma malo testosteronu a chcelo by to nejaku stravu na zvysenie tvorby spermii. Ked bude mat plne gule, neboj sa, aky zaujem bude mat o sex...
Z prirodnych doplnkov, skus si nieco precitat o rastline - Peruanska Maca. Dostat to kupit ako doplnok.
Pripadne dlhodobejsie popijanie cajov Catuaba, kombinovat s cajom Lapacho.
Alebo nech si dava denne vitamin C, minimalne 500mg + zinok.
rozprávala som. k lekárovi sa hanbí ísť, momentálne začala uvažovať na Liderinom, či Calvinom či ako sa to volá. na zlepšenie erekcie. podľa mňa je to hovadina. ja si to poriadne ani nepamätám, keď posledný sex bol začiatkom marca. ale myslím, že to bolo v pohode, že mu normálne stál. lieky berie iba na žáhu od gastroenteorlóga. o depresiach neviem.
asi ma skor nejaky sexualny problem, ked mu nestoji. skus sa s nim o tom naozaj opatrne porozpravat. neberie nejake lieky? nema depresie? a ked spolu spite, tak ako to prebieha? vtedy stoji vsetko, co ma?