Chcela by som sa opýtať či existujú nejaké cviky ktoré by mi pomohli aby sa moje ramena ,,zmenšili" mám ich dosť široké a nesúmerné s mojou postavou.
Budem rada ak mi niekto poradí čo mám robiť. Za rady vopred ďakujem.
Žena - široké ramená - preč s nimi
Ja mám 175cm a rozdiel 2 čísla
No, veru, nic sa asi s tym robit neda :( a aka si vysoka? lebo ja mam okolo 172, ale kedze som hore sirsia, vyzeram ovela vacsia :( a naj je, ze mam pekne formovane a dlhe nohy a rada by som nosila suknu, ale ked si to pozriem ako celok v zrkadle, tak je to nesymetricke s vrchom :( a o kolko cisel mas hore viac?
Lesia ja som tiež zhodila teraz 13kg a som na tom rovnako ako ty ...
KONECNE dievca s podobnym problemom ako ja! ja som dlho sportovala a mam to aj geneticky, ze ramena mam ako chlap, dokonca aj hrudnik a chrbat mam siroky..Inak koncatiny mam stihle, s nohami som max spokojna, aj zadok a prsia su fajn..len to, ze som hore taka "sirsia", ma to robi nesymetrickou. Mam tam aj najviac tukovych vankusikov, takze priberam a chudnem len hore. JA som mala z toho take depky, ze som schudla 10 kil, vrch sa mi opticky "zuzil", ale prisla som o prsia a zadok..tak si vyber :)
Ďakujem, v tom prípade hľadám SPONZORA! Hláste sa :)
neexistuju (tu sa nejedná o svalstvo alebo tuk ale kosti) .. ani nemusis hladat na nete ... kazdy kto bude tvrdit opak tak klame ... gentická záležitosť s krotou nič nespravíš okrem plastickej chirurgie
ale zas moc čierne by som to nevidel chlapov by to odrádzať nemalo drtivá vacsina z nas je zatazena na ine partie :)