Chlamýdie a výživové doplnky

Príspevok v téme: Chlamýdie a výživové doplnky
gloss

Dobrý deň,

od roku 2005 bojujem s chlamýdiami a neustále sa mi vracajú :( v podstate pernamentne mám opuchnuté, boľavé a zahlienené nosné dutiny, často mávam gynekologické zápaly som hrozne unavená, v noci mi zvyknu trpnuť ruky, ráno ma pália oči som nesustredená a poslený rok mám aj neskutočné bolesti v klboch v ramenách tak som zašla k reumatologovi ktorý mi po vyšetreniach povedal, že je to následok chlam.infekcii ktoré mám aj momentálne pozitívne.
Preštudovala som si tu články o chlam. a dosť ma zaujali rady ohladne výživových doplnkoch od RNG. ATB by som nerada uživala nakoľko liečba je velmi dlhá a neviem akoby to moj organizmus znášal /mykozy a pod./ už aj teraz je velmi oslabený, radšej by som šla alternatívnou cestou. Inak momentálne zase užívam ATB Summamed začínam 3. krabičku ktorú mi predpísal reumatolog a o tri mesiace kontrola.
Veľmi by ma zaujímalo, či niekomu naozaj pomohli k odstráneniu chlamýdií tu vela krát radené výživové doplnky: citricidal, exktrakt z olivových listov, NAC, Vilcacora, Probiotikum, myslím, že to je všetko.
Pýtam sa preto nakoľko takáto liečba je velmi finančne náročná vychádza mi to cca na 150€ mesačne a dlhodobo asi rok :( Neviem sa rozhodnut, či mám ísť do toho prirodzene sa bojím aby to neboli vyhodené peniaze tých teraz nie je nikdy dosť a nakoniec budem nútená zájsť aj tak k lekárovi alebo mám radšej zájsť ku imunologovi? /myslím, že ten sa zaoberá chlamýdiami/ inak ak máte niekto naozaj dobrého imunologa/čku z BA ktorý sa seriozne venuje tejto problematike a má snahu človeka zbaviť navždy chlam. nakoľko väčšina lekárov toto ochorenie akosi bagatelizuje budem veľmi vďačná za kontakt.
Som už z toho naozaj zúfala. Ďakujem za všetky postrehy a rady a osobné skusenosti, či už s výživovými doplnkami alebo lekárom. Želmá pekný deň.

RNG

Posilnenim imunity potlacis v tele aj bakterie, aj virusy aj plesne a kvasne infekcie. Ked ich potlacis, nemozu ti natolko skodit. Niektore sa vyhubit nedaju nech sa snazis akokolvek.Vzdy nejake zopstanu "zakuklene"
A aj keby si ich docasne vyhubil, dostanes ich za kratko spat kontaktom s ludmi(napr herpes HSV1, pripadne aj VZV, EBV, niektore HPV...)

StanleyH

sissia, je to tak, organy obsahuju mineraly, najprv je to vidiet na kozi, nechtoch a vlasoch, preto ludom odidu organy, Bohuzial farmaceuticky priemysel o prekysleni nic nehovori aby mohli predavat sinteticke velmi nekvalitne vitaminy ktore si kupi kazdy lebo su lacne,

sissia

stanley, tomu nerozumiem, ked píšeš, že telo si začne ťahať z orgánov mineraly a vyživu, ked telo sú predsa orgány, pokožka a celý komplex.
inak, posilnením imunity už získané bakterie a vírusy neodstraniš. musíš sa ich jedmoducho zbaviť.

StanleyH

sissia, pekne pises ze sa treba zbavit kyslosti, ktora sposobuje hnilobne procesy v tele. Vysvetlim to na priklade. V dnesnej strave nemame mineraly, ak aj nejake mineraly su v tele, spotrebuvaju sa pri vyrovnani pH v tele. Bohuzial konzumujeme vela kysleho, cukor, kava a p. zasadite potraviny su zelenina. Ak je v tele nedostatok mineralov, telo si ich taha z pokozky alebo nechtov. POsledne stadium je ked si ich berie z organov, vtedy zacinaju oprgany odchadzat a vtedy je uz neskoro. Prekyslenie dava povel mikroorganizmom aby sa aktivovali a zacali rozklad tela a hnilobny proces, presne ako ked je smrt. Ale mineraly v tabletkach a podobnych formach su velmi malo ucinne, a su synteticke, Preto treba najst kvalitnejsie mineraly a aj ich vyvazenost. Jane ze Aloe neni vseliek, aj ked to deklaruju. Na posilnenie imunity je doby fukoidan, bojuje priti virusom, vytvara biele krrvinky. napomaha obnovovat imunitu stratenu pri chemoterapii... toto mame vyskusane vsetko

sissia

ivka, stale som vsak toho názoru, že aloe a to, čo píšeš, edostrani virusy chlamydii. To by bolo moc jednoduche. Po 10rokoch som na to prišla, prešla som ATB kurou pol roka a teraz už je to ako tak OK, ale ako píšem dole, je nutne udržiavať ph v tele a nedovoliť plesniam ,aby sa rozmnožili. Nutna je zmena stravy a ten cesnak, ten je dobry, ale čerstvy.
Skoda, že to, čo viem dnes, som nevedela predtym. Ušetrila by som sa mnohých problemov.
je nutne sa zamerať na tymus, laboratoruium pre imunitu.

StanleyH

gloss, ale ked budes len cakat ci sa niekto ohlasi ci mal to iste ako ty, stracas len cas, neviem preco sa tak bojis doplnkom vyzivy, lieky ti imunitu neposilnia, potrebujes specialne latky ktore funguju na imunitu ako je fukoidan. dokazeme nim pomoct ludim s ulceruznou kolitidou - lieky na to neexistuju, do 2 dni zlikviduje herpes a afty - ani toto lieky nedokazu... a podobne. Skus porozmyslat ci to chces riesit alebo doverovat lekarom co ti povedia nech sa s tym naucis zit, lebo ako pises, mas to uz dlhsie.

Ivka 1

sissa ano cajiky sami o sebe ,su len ako podporny prostriedok

Je potrebne dlhodobo pit aloe ,uzivat vceli propolis a cesnak tablety.Ked sa zlikviduju chlamydie, imunita sa da do rovnovahy a zmensia pomaly zacnu ustupovat aj tazkosti s klbami. Nebude to zo dna na den ale bude to mensia doba ako 5 - 10 rokov. Je mi to strasne luto,ze sa musis tak dlho trapit.

Vcera som bola na lekarskej prednaske a okrem ineho sa tam konzultovali aj chlamydie.

sissia

ivka, nesuhlasím s tebou. sama bojujem s chlamydiami 10rokov a čajíky su na to slabe aj to čo uvádzaš. je to silne virusové ochoprenie, ktorého sa ťažko zbaviť, zrejme nevieš, čo všetko prináša človeku do života po fyzickej stranke aj psychickej.
ak sa vyriešia chlamydie, odidu aj problemy s klbami a unava.
gloss, ak berieš Sumamed, je to dobre, ale určite pi 3x denne oreganovy čaj, ktory je protiplesňový a ak môžeš tak aj cesnak a aspon 2dcl acidko, inak sa zas nezbavíš mykozy, ktorá chlamydie podporuje, je ich živnou podou. je to potom jeden kolotoč...

Ivka 1

Máš pravdu,opatrnosti nie je nikdy dosť.

Takze mam dobre skusenosti s nasledovnou kombinaciou : Pomaha pitie cajovej zmesi z kvetu aloe , pomaranč.kôry,nového korenia, klinčekov, ďumbiera,kardamonu, feniklu, rumančeka,černice,gymney sylvestre. Detoxikuje organizmus, pôsobi protizápalovo a antibakteriálne.....
K tomu užívaj 3x denne čistý Aloe Vera Gél, ako prírodné antibiotikum 3x 1 denne propolis v tabletkách + cesnakové tablety s tymiánom.
Jedná sa o autoimunitné ochorenie, takže v prvom rade je potrebne dať do poriadku imunitu a potom sa vyriešia aj ťažkosti s kĺbami.

gloss

ďakujem velmi pekne za rekcie :)

takže nikto komu pomohli mnou vyššie vypísané doplnky proti chlamýdiám?
inak už som objednaná na imunologiu tak uvidím čo bude...na emaily odpisovať nebudem nakoľko by som bola nerada aby sa na mňa "nalepili" dealeri výž.dopl. no, som na nete a som opatrná ak máte radu tak ju napíše priamo sem aby to pomohlo aj niekomu inému, ďakujem :)