vedela by mi niektora povedat kde kupim peciatky na nechty. Da sa to kupit iba na nete alebo aj v kamennom obchode? a mozem na to pouzit obycajny lak alebo musi byt specialny? dik
Peciatky na nechty
preklep spongiovu :)
ano ako citam na nete tak sa viac ludi stazovalo na dream-factory ale aj na stranke nechtovyshop maju za dobru cenu tie platnicky ale tie laky su uz drahsie asi si skor z tej stranky nieco vyberiem. Ja nechcem toho nejako vela kupovat len tak prilezitostne ako teraz ked pojdem na svadbu aby som mala pekne nechty. A este mam otazocku na spongovu techniku potrebujem tiez specialny lak? alebo mi staci obycajny? dik za info
no z toho dream factory by som nic neobjednavala. ja som si odtial celu sadu, teda: peciatku s razitkom a jednu platnicku. vsetko zle. nefunguje to. a este jeden lak, ktory mi prisiel zniceny.
neskor som si objednala novu platnicku, a ta ide aj s normalnzmi lakmi. len to razitko mam zle. ak mozes, radsej zainvestuj do toho. ved aj konad mava akcie.
stamping a ako sa volala drogerka kde si to kupila? ... a z akeho mesta si lebo tu na spisi neviem ci uz nieco take maju :) doteraz som nasla najlacnejsie na dream-factory tam stoji jedna platnicka 1,90€
krabicke:O)
Ja som si kupila original konad sadu na interbeauty v takej modrej krabicky, stala okolo 40Eur, bolo tam 5 dosticiek, stierka, peciatka, biely, cerveny, modry lak, ja som skusala aj obycajne laky, ale s tymi mi to neslo (potom som este dokupovala cierny priesvitny-stali okolo 5eur)
Ahoj, tak ja som si kúpila pečiatky na nechty v drogérii. Mám takú jednu sadu s platničkou, na ktorej je až 11 vzorov, sú to také jemné kvetinky. Ešte tu mám cenovku, že stála 4,90 €. Potom mám ďalšiu sadu od Essence, tam je 7 vzorov a tá stala v zľave nejak 1,80 €, ak si dobre pamätám. Ale kúpila som ju vo Švajčiarsku, tu som to nikde nevidela.
U číňanov tiež majú, tam kúpiš jednu sadu tak za cca 2 eurá. Ale problém je ten, že číňania robia väčšinou také veľké vzory a podľa mňa to nie je pekné. Mám radšej také malé kvetinky a pod :) Mala som aj takú čínsku sadu, ale darovala som ju kamoške.
Potom existujú ešte tie originálne Konad, ale to sú dosť drahé, jediná originál platnička stojí okolo 9 eur plus ešte k tomu musíš dokúpiť pečiatku a stierku, čo je tiež drahé.
Inak laky používam obyčajné, nič špeciálne, ale musia mať sýtu farbu, lepšie je trochu hustejší.
v googli som nasla len neviem co je lacne a co nie. Kamoska mi vravi ze v cinanoch maju pekne na vyber no este som sa s tym nestretla.
vygoogli si konad peciatky-ale v skutocnosti to nejde tak lahko, ako na prezentacnych videach, potrebujes aj specialne laky, hlavne priesvitny, lebo by Ti rozpil peciatku...