Peciatky na nechty

mmmn

ja som to kúpila v obyčajnom čiňanovi za nejake to 1€ a dačo :D a tým ktorým to nejde tak skuste odlepit tu foliu z toho, potom to už pojde :D

Simonn05

Ahojte, neviete mi poradit? Kupila som si peciatku a dosticky v cinakoch a s obycajnymi lakmi mi to neslo, tak som zainvestovala do kvalitnejsich a kupila si laky znacky konad. Ale ani s tymi mi to nejde :( kde je problem? Ked kvapnem lak na dosticku a zotriem to stierkou nic mi tam nezostane :( Dakujem

sonqa**

Ahoj chcela by som sa opýtať kde sada kupit najlacnejsie to razitko +peciatka+dosticka ??? (myslim na web. stranke) prosíííííííííím poradte DAKUJEM :-)

Mimusqa

Neviete kde sa to dá kupiť v PP? Velmi by som to chcela. Dá sa to kupit v nejakej konkretnej drogerii? A mate tie pečiatky značky KONAD? :)

stamping

No ako som uz pisala, mne tie specialne laky na to netreba. Staci mi aj obycajny. Na peciatkovanie pouzivam skoro vzdy len biely lak, taky kriedovo - biely nepriehladny a ked si k tomu spravim francuzsku manikuru, pekne to vyzera :) Ale uz som to dlhsie nerobila, prestalo ma to po case bavit, vzdy som uz nafetovana z odlakovaca a laku :D
Tak aj ty by si mohla podla mna najprv skusit ci ti to pojde s obycajnymi lakmi a ak nie, tak si skocis kupit tie specialne.

Matulqa

prave som nasla nechtovy obchod, ktory je v snv, platnicky su drahsie ale tie laky na to maju len v sadach take biedne sa mi to zda byt.

stamping

Matulqa, no ja som tiez povodne zo spisa - PP :) Ale tu sadu som kupila v NR. Ta drogeria je taka mensia sukromna, ani neviem nazov, nepatri do ziadneho obchodneho retazca, tak ti s tym asi velmi nepomozem :( Skus pohladat v takych sukromnych drogeriach alebo ak niekde predavaju pomocky na nechtovy dizajn. A tu v PP som nasla tie peciatky len v cinanoch.