ahojte.
chcem sa spytat, na novu kerku mozem pouzit ako masticku indulonu tu ruzovu? kupila som si v studii aj krem specialne na kerky ale nejd mi nicim otvorit a uz budu mat salon zatvoreny a do rana si tu musim niecim osetrit, moze byt ta indulona?
Tattoo - indulona moze byt?
mne moj tater kedysi odporucil obycajnu kalciovu mast, vraj ta je najlepsia
Urcite nie vazelinu!! Vazelina upchava pory a robia sa akne potom..pouzivat len bepanthen plus a nepocuvat ludi ktori radia vazelinu je to riadna blbost
Mne praveze kazal kupit nechtikovu indulonu, alebo bielu lekarsku vazelinu...a moc to nemocit vo vode
no takze zabudla som sem napisat vcera :)
vcera mi ten tater odpisal trosku neskor- da sa pouzit ta nechtikova indulona jak ste hovorili
a mozem sa spytat? :) ked chcem chodit do solarka alebo na slnko- co vsetko treba pouzit na ochranu kerky a kedy az sa da ist? :)
nechtíkovú indulonu môžeš. ja mam dve kerky a nikdy som nič iné nepoužila, len to. a tak isto aj moj známi. nechtíková ist d best
kalciova mast ? v lekarni asi za dve ecka.podporuje hojenke a mne sa krasne vyhojilo tetovanie a potom si kupit krem s vitaminom E v drogerke a po zahojeni natierat kazdy den. na slnku treba natierat dobrym faktorom, aj 50 :) takto ti vydrzi pekne dost dlho :)
Ja som mala pouzivat NECHTIKOVU INDULONU nic ine!!!
preboha len nie indulona!!!!!! radsej pockaj do rana a nenatieraj nicim! mne to uplne zakazali! nemas doma vazelinu?