ahojte. chcela by som sa s vami poradit lebo to co som dnes zazila je nieco neskutocne....som na urade prace od septembra, v decembri som si nasla brigadu, ohlasila som to na urade prace pani u ktorej som sa bola prvykrat evidovat...medzitym som chodila inde na urad pretoze som absolvent...v januari som si nasla absolventsku prax...o5 som bola prelozena k inej pani...s absolventskou praxou nebol ziadny problem, robila som 3 mesiace, skoncila mi v marci...a dnes som prisla na urad, a ta pani mi povedala, ze dnes si pozerala v pocitaci moju dochadzku atd a tam zbadala ze som mala v decembri brigadu ktoru som neoznamila nikomu...popritom som posielala mail na urad prace a takisto som volala, sice nie jej ale tej pani u ktorej som sa evidovala...a ona mi povedala ze to nieje mozne atd...a proste ze som vyradena od decembra ze vsetky peniaze z absolventskej raxe budem musiet vrait a takisto aj sama si zaplatit zdravotne poistenie za 5 mesiacov...!! je to vobec mozne nieco take ??? byt 5 mesiacov na urade, povinne nosit dochadzu a ona mi po 5 mesiacoch povie ze som vyradena ???? prosim pomozte mi neviem co mam robit bojim sa ze vsetko budem musiet vratit ved to je dost vela penazi...:-(
urad prace
jedine toho jej šéfa sa spýtať ked bol ochotný či sa dá ísť k inej,ale takéto niečo pochybujem že je možné kam ťa pridelia tam by si mala ísť tak sa skús opýtať uvidíš:)
zaujimave že keď som tu situaciu vysvetlila jej sefovi teda vecudemu celeho toho uradu tak bol mily overoval si vsetko vypocul ma a vyriesil to...ta zenska ktorej som povedala to iste si mlela stale dookola to svoje...este som sa chcela spytat da sa nejako poziadat o inu pracovnicku ??? neviem ci je to mozne lebo tam to je podla mena ale momentalne nemam absolutne chut k nej chodit a mat dalsie problemy, lebo ona ma bordel v papieroch...da sa to ???
treba mať papier v rukách čiže ten mail spravila si chybu všetky zmeny sa musia nahlasovať tej pani u ktorej si evidovaná a osobne pre istotu tak si skús spomenúť na meno tej pani kam si to odosielala,alebo tej pani ku ktorej si volala a chod tam osobne oznám im v akej si situácii a mali by ti pomôcť pokiaľ nie je chyba na tvojej strane.....
ale ja som to tak nemyslela :D
ani ja sa tak nechovam ze hned idem niekomu nadavat..len som rozhorcena s toho aky pristup mali oni..preto som to tak napisala...urcite by som jej toto nepovedala...hovorim len ma to vytocilo lebo tie zenske na urade som zazila aj ja a oni maju v zadku..ani si ta nevypocuju a ked sa nieco opytas tak pozeraju an teba ako keby si spadla z marsu... ;)
No ja ti poradím niečo s čím Bibisa nebude suhlasiť. Ja byt na tvojom mieste tak idem na to najskor milo. Neviem do akej mieri si tam iba sedela a pritakávala. Treba byt rázna ale s nadávkami sa nikam nedostaneš. A tiež pracujem momentálne na úrade ( soc. poistovna) a tiež si vieš predstaviť aké prípady tam riešime. Vždy sa to dá vybaviť. A ak z tvojej strany nedošlo k pochybeniu a riadne si to oznámila tak verím, že sa to riadne vysvetlí.
Ano z nadávkami zbudíš pozornosť ale neviem či s tým to vyriešiš. Skús najprv chápavo, milo a ked nie tak to skús aj inak.
Ale tak samozrejme je len na tebe, ktorú z možností si vyberieš.
ALE NA SUROVKU!!!povec ze co to maju za system ze si nic neoveria a rovno ta vykopnu/...ze si vsetko robila ako si mala a ze tu ma ten mail co si jej spominala...a ze nech ta nesere lebo jej ten papier aj s celim pocitacom napchas do riti ak ta vyradi aj tak z evidencie...este ona by sa ti mala ospravedlnit...boze tie zenske ne urade by som tak dobila
ďakujem veľmi pekne. našla som ten mail tak to skusim vybaviť
ak si posielala mail tak sa pozri ci uz ho nemas nahodov ulozeny ak ano vytlacit a bezat na urad a dobre im vypicovat...ak nie takto tak si zisti cislo tej co si jej to povedala ze mas brigadu a vypicuj jej...to ti hovorim...slovensko je velke hovno a treba sa ozvat ked sa ti nieco nepaci..