S priatelom sme len prednedavnom zacali zit sexualnym zivotom a tak nam to este velmi nejde a hladame najvhodnejsiu polohu.Lenze ked sme sa dnes milovali,priatel mi povedal,aby sme zmenili tempo,bo sa takto rychlo spravi.tak sme spomalili a ja som navrhla,aby sme zmenili polohu.Vytiahol ho zo mna a zistili sme,ze kondom praskol.najskor ma to mierne sokovalo,kedze som este nevidela roztrhnuty kondom a potma ubezpecil,ze sa vazne nespravil,ze sme mali stastie.prezrela som kondom,vazne tam nic take nebolo."stastim" bolo,ze ta vrchna cast nezostala vo mne,ale este sa ako-tak drzala s ostatnymi zvyskami kondomu.lenze este pred tym,akoako doslo k pohl. styku som ho robila ustami a z jeho semena mu cosi iste zostalo aj na jeho ude,aj ked sme to utreli potom ako sa vtedy spravil.a to bolo asi pol hodinku pred tym,ako sa nam roztrhol prezervativ.takze chcem pocut vas nazor,ci by bolo mozne,aby som otehotnela z tej trosky uschnuteho semena,ktore teroreticky mohol este mat na penise!:) nejak nepanikarim,lebo tomu akosi neverim,ze by to bolo mozne.ale prosim,napiste mi,ci mate podobne skusenosti alebo ci ste uz o takom poculi.potrebujem si byt na 100% ista.
chcem pocut vas nazor.:)
Neboj sa,mmm,aj my sme prvykrat videli prasknuty kondom...Predtym som si ho predstavovala ako nejaku malu prasklinku alebo co..lenze toto bolo normalne,ze skoro odtrhnute-ta vrchna cast,asi 2-3cm viselo na malom kusku este z tej ostatnej casti...Ziadne sado-maso!!:D Ani my nechapeme,pouzivame vylucne Durexy-vraj su najbezpecnejsie...takze to nebol ziadny patkorunovy prezervativ!Zoparkrat sme zmenili polohu,teda sme sa pokusali,len akosi sme mantacili ako tov zaciatkoch byva.A ked sme znova chceli zmenit polohu,zistili sme,ze je prasknuty.Nevystriekal sa vobec,tak vazne netusim.Ale o tyzden mam dostat kramy,tak si prajem snad prvyrat v zivote,aby som ich vazne dostala.Ale nechcem zas ani stresovat,bo su pripady,ked si dievca obavajuce sa,ze je tehotne,nahovori,ze je zle a potom tie kramy ani nedostane ako ma,kedze si to vsugeruje.Tak zato sa nechcem zbytocne plasit.Nema s tym este niekto skusenosti?:)
ja som taky dost stresovy clovek v tomto a moja priatelka nanestastie tiez takze ked sa zacneme spolu obavat tak je to hrozne:))ja ta nechcem strasit ale ja by som asi ten postinor skusil.mozno prehanam, neviem.moj nazor..a inac ako moze kondom vobec prasknut?ja by som asi odpadol kebyze vidim prasknuty kondom.vsak to je silne jak hovado.co ste stvarali?jake sadomaso hratky??:P
moja zlata...z uschnutych spermii asi tazko otehotnies...zaujimava info-spermie po niekolkych sekundach na vzduchu umieraju.musis sledovat hlavne, v ktorej casti cyklu sa nachadzas a v tych rizikovych dnoch si davat extremny pozor na pretrhnute kondomy a podobne zalezitosti. a na najlepsiu polohu po case pridete sami