ahojte no o chvíľku končím strednú školu chcela by som pokracovať na vysokej ale chcela by som si zarobiť počas prázdnin v Rakúsku prácou chyžná... nemčinu ovládam... ale chcela by som sa spýtať ak má niekto s tým skúsenosť tak ak by mi to priblížil... a chcela by som sa vyhnúť viete tým rôznym podvodom aby som nakoniec neskončila ako prostitutka...
Viem, uričte pôjdem cez agentúru... no môžem mať 100% istotu? že to bude hotel a nie erotický klub?
Práca v zahraničí... Rakúsko- chyžná a ostatné práce
Môžem poprosiť o radu ..už som na konci síl..je normálne upratať 11izieb za 4hod ..a 3 poschodia ..z recepciou .. všetko si nosím v rukách ..v koši na prádlo .. uteráky posteľnú bielizeň ..odpad ..cez cestu ..z hotela do hotela ...moja šéfka tvrdí že to musím stuhnúť .no ja ako veľmi sa snažím ..to stíham ale mám toho plné zuby..za každú radu budem vďačná ..
baby ktore ste robili chyznu v zahranici prosim mozete mi popisat ako to tam funguje? ako vyzera taky bezny den v tejto praci? treba tam 100%nu nemcinu?
no ja by som takto na začiatku chcela ísť samozrejme so spolužiačkou... aby sme boli spolu... a bolo by to pre nás jednoduchšie... no len viete je to prvý krok do neznáma :) mám 19 a už sa budú diať v mojom živote veľké veci... do ktorých chcem ísť na 100% a nechcem na ne doplatiť...
treba ist do overenych agentur, tych je na slovensku dost..urcite mas nejakych kamaratov, ktori maju dobre skusensoti s agenturami, popripade na forach sa o kadejakych agenturach docitas viac