Niekedy musíme ísť do minulosti aby sme pochopili prítomnosť.

Príspevok v téme: Niekedy musíme ísť do minulosti aby sme pochopili prítomnosť.
hailie

Ahojte,chcela by som pocud nazor,radu od nestranych ludi..

Chodim s priatelom uz nieco cez dva roky,je nam spolu dobre az na par veci spojene s jeho rodinou...Este ma nikdy nezoznamil s rodicmi s dovodu ze u nich to nieje teraz v poriadku.Co chapem, aj ked ma to mrzi..Jeho brat uz dlhe roky berie tazke drogy tie najhorsie z najhorsich.Celu rodinu trapi a nikto mu nevie pomoct.Okrada rodinu psychicky ich tyra aj fyzicky.Proste zit s narkomanom je strasne.Otec tiez nie je bohvie co (vraj) ani mama.To mam z rozpravania kedze ich nepoznam..Moj priatel je velmi laskavy, obetavy a milujuci clovek nie len ku mne ale aj ku svojej rodine a svojmu bratovi.Vela mi pomohol za co som mu vdacna ale trapi ma jedna vec.Coraz castejsie stretavam ludi ktory ked pocuju jeho meno meno krivia usta a krutia hlavami a oznacuju ho ako fetaka.Mojho priatela!Vzdy si ho obranujem!!!dost to nechapem vobec mi to na neho nesedi..ale obcas ked nad vsetkym rozmyslam tak vlastne som s nim dva roky ale neviem o nom skoro vobec nic.aj som sa ho to pytala a povedal mi ze nie ze on nikdy nebral drogy, a hovori sa to o nom preto ze si ho spajaju s jeho bratom.Ja mu verim ale stale mi nejde do kopy preco taky normalny chalan by mal aj vsetky byvale fetacky a alkoholicky, aj kamaratov mal/ma takych..Nestastie, nahoda?Viem ze teraz je vsetko inak a aj ked by minolost taka bola nic nezmenim ale mrzi ma ze ak je to pravda mi o tom nepovedal.toto su pre mna velmi vazne veci a rada by som o nich vedela.neviem ci to mam nechat tak a nezaoberat sa tym povedat si co bolo bolo alebo nejak na to tlacit,rozpravat sa s nim..je to citliva tema moze na to zareagovat hocijako.no nechcem ho stratit a obvynovat ho z veci ktore mozno ani nie su pravda a su to klebety.Kadzy den na to myslim...

vvvvvvvvvvvv

No vidis tak uz mas odpoved tak zase uz len na tebe zalezi ci mu veris ci nie my ho nepozname a nevieme ci ta klame ty musis vediet kedy klame alebo aspon sipit ci ti vravi pravdu a ludia su uz taky staci jeden z rodiny co nerobi dobru krv a je v tom cela rodina.No neviem vravim nepoznam tvojho priatela uzivaj si kym je vam spolu dobre a neries nepotrebnu minulost ak v tom teda este nepokracuje co bolo bolo a krok pred

jajka001_

prosim ta, a ty veris ludom a ich ohovaraniu? alebo veris svojmu priatelovi? ak aj mal nejaku skusenost, je to za nim, naco to riesis?

hailie

no ja som sa ho to pytala povedal ze ne.ze vsetci si ho spajaju s jeho bratom a preto si to myslia.

nepovie pravdu

vvvvvvvvvvvv

Tak sa ho teda rovno opytaj ci bol fetak alebo kasli nato.Chces to vediet alebo nie?TU ziadnu inu radu nedostanes na tebe zalezi ci sa chces vrtat v minulosti albo to nechas tak.

hailie

hmm ibaze ja musim z kazdej strany pocuvat ze dvaja fetaci jeden sa z toho dostal jeden stale fetuje.skor ma trapi ze mi o tom nepovedal.

m_ludik

tiez som sa pohyboval medzi alkoholikmi a hulicmi. S tym alkoholom som zacal az par rokov na to na vyske, ale s mierou. A vobec nefajcim. Cize spolocnost okolo neho mohla byt akokolvek skazena ale ak je silna povaha tak sa na ich chodnicky dat nemusel

jajka001_

minulost nechaj tak, ze jeho kamosi su fetaci a alkoholici, za to tiez nemoze, ber ho taky aky je teraz. neries minulost, ak sa vas uz nedotyka. skor by ma trapila pritomnost a buducnost.

hailie

to nejsu jeho najlepsi kamosi alkoholicka bola byvala fetacka bola tiez byvala neho EX najlepsi kamos je alkoholik taky ze kazdy druhy den v podniku nachlastany...a do rodiny ma nechce vztiat lebo ten jeho brat vraj celu rodinu zmenil a ze vsetci su uplne iny ako kedysi a neni dobra nalada u nich stale po sebe hulakaju a tak.praveze on urcite nefetuje to by som na nom videla a nechodi skoro vobec von len do roboty z roboty potom povinosti raz za tyzden na caffe s nejakym kamosom.ale ide o to e asi fetoval a ze ja som s nim uz 2 roky a neviem z jeho minulosti skoro vobec nic.kamosov poznam len dvoch:( je divne ze ma takych ludi okolo seba..