ako predist stresu a poteniu

zds

anjelicek, stres vycerpava zasoby vitaminov v tele najam skupiny B.
preto ti navrhujem:
-cca 1 hod pred spanim 2 tabletky b-komplexu, poobede 1 tabletky, vylseduj, či sa ti nebude kus driemať
- aj keď nemáš veľa voľného času, skús sa prinúťit k dennému (športovému) pohybu. už aj 30 min. denná rezká prechádzka ti prekysličí krv a tým aj mozog, bude ti to lepšie páliť, hladina streových hormónov sa zníži a bude sa ti lepšie spať.

anjelicek

kikattt, praveze neviem co s tym robit.mne sa to casto stane aj ked pridem z vonku do vnutra,je to fakt neprijemne,aj ked mam make-up,no po case mi to prestane.

anjelicek

dakuejm moc,citaal som uz o tom,len som sa bala ci to nie je nejake ´´nebezpecne´, ci to nie je nejake silne

kleo

Kúp si v lekarni Driclor, je to niečo ako antiperspirant, ale netreba si to davať každý den. Stoji vyše 200 ale oplati sa.Hlavne sa riaď návodom na použitie. Mne to pomohlo tiež som sa predtým moc potil. Myslím že sa to aj na tejto stranke rozoberalo ak chceš tak skus hladať.

anjelicek

vdaka za radu:-) casto to skor mam ako studeny pot, alebo fakt ze zo stresu,neivem ako tomu uz zabranit.potenie na tvari,poznam,mas pravdu je to naozaj neprijemne.

kikattt

no ako to nepoznam... moc sa nepotim..ale ja mam skor taky problem ze ked som nervozna z ludi normalne sa zacnem potit ale tak ze sa mi orosi tvar, vies nos a celo... je to aj ked cakam napriklad pri pokladni..alebo dokonca ked nakupujem... je mi to riadne neprijemne, predpokladam ze ty sa potis v podpazusi ked ti to brani v obliekani =) mno skus casto sprchu a hlavne dobryyyyyyyy deodorand z lekarne ked ti obycajne nepomahaju =) myslim ze aj vichy ma daky, alebo este si kup detsky puder normalne ten pomaha a este budes voniat jak male mimco =))