Ahojte. Potrebujem poradit ohladom jednej veci. Mam priatelku, sme spolu uz par rokov. Vsetko bolo super. Ale v poslednom case sa toho dost zmenilo. Zacala totiz nieco riesit s ,,kamaratom". Stale tvrdi ze su len kamarati. Ale raz sa stalo ze som sam videl vonku ako nieco na nu skusa. Neviem ako jej to mam cele vysvetlit pretoze ona si stale naivne mysli ze on nic nerobi. Pritom uz aj okolie reaguje divne na to ich ,,kamaratstvo" Myslel som si ze si to uvedomi ked sa toto stalo ze na nu nieco skusal. Ale nie. Trvalo tyzden a uz to bolo zasa vsetko naspet. ,,odpustila mu" ze on to tak nemyslel. Niekedy mi zostava az rozum stat nad tym. Ja sa trapim. Uplne ma to nici, nevladzem vobec nic. Proste som si s nou planoval buducnost. Ale toto je ako dostavat kazdy den noz do chrbta. Pretoze toho dotycneho kazdy den stretavam a smeje sa mi do tvare. Priatelku mam velmi naozaj velmi rad. Som z toho zufali. Dokonca s nim bola aj tajne vonku, opili sa. ale vraj sa nic nestalo. Snazim sa jej to verit. Stale ma potrebu s nim nieco riesit. Naposledy sa zabudla odhlasit z jedneho portalu a ked som videl o com si pisu tak som plakal. Ano uprimne to pisem mal som slzy na licach. Fakt neviem co mam dalej robit. Stratit ju nechcem. Ak som ju uz nestratil. Dost ma to boli lebo som na nu dost naviazany. Horsi pocit som este nezazil vo vztahu. Najradsej by som h zabil! To sa proste nerobi! Poradte mi prosim!
Je to normalne?
ahoj,ja som baba tak skusim poradit lebo sa mi to stalo.som z tych co maju skor kamosov chalanov ako baby.raz som mala kamarata,ktory toto robil,boli sme len kamarati bola som zadana,skusal na mna nieco a na druhy den prepac prepac.ona ho ma mozno ozaj rada len ako kamarata e nechce ho stratit.a on zase chce viac,ved vies hovori sa,,kamarat taky rad" nemusim vysvetlovat.prislo to do takej situacie ze mi este na vianoce doniesol domov darcek ked som bola s frajerom,vtedy som pvoedala dost to je chore.potom nastastie odisiel na vysku a preslo ho to,nasiel si inu.ale nikdy narovinu nepovedal ze ma lubi alebo nieco chce.to bolo na skole.teraz asi pred rokom so sa zacala stretavat s byvalym spoluziakom,bol cele leto doma,bola som zadana ale skratka sme si rozumeli a chodili spolu vsade.priatel o tom vedel a tvrdil ze to nevadi.po case sme sa do seba zalubili a mali romanik.uz to skoncila a aj s priatelom som sa rozisla.
podla mna jej bude narovinu povedz ze bud alebo,nech sa rozhodne koho chce,lebo ti takto ublizuje,ked chce teba nech sa s nim stretava menej alebo v tvojej pritomnosti.ona nechce asi stratit ani jednoho ani druheho.
alebo jej sorav naschval,rob sa ze ti tonevadi a zacni sa stretavat s kamoskami aj ty,chod s nimi von tancovat a tak.uvidis ci si aspon vsimne alebo bude ziarlit.a povedz jej tiez ze ved to su len kamosky potom jej hadam zapne co ti robila
around , around and around ...
lost ide o to, ze povie dneska ideme tam a tam, a ty hned dobre skaces ako ona piska, ja viem aky je to pocit, na vlastnej kozi poznam ze ked som sa zamiloval akoby som stratil vlastny nazor, na vsetko som jej len pritakaval, aj modre z neba by som jej zniesol, neexistovalo na svete pre mna nic ine ako je ona, ale citil som ze takto to byt nema, prilis prehnane, z pohladu toho druheho to musi byt az neprijemne, akoby som ani ziadnu uctu k sebe nemal, akoby ani moja osobnost neexistovala, len jak nejaky robott na voditku co ti splni kazde prianie, ktore by sa mu za normalnych okolnosti ani vobec nepacilo, proste nikto nechce mat za partnera psa na voditku a este k tomu robotickeho, co plni co chces... treba byt sam sebou, treba si nechat svoju osobnost a nestracat ju, nech si ta partner vazi...
naposledy sa mi stala taka vec, ze kamos chcel ist sportovat a nudil sa tak ma zavolal, netusil ze som vzdialeny 75km od neho, velmi sa mi nechcelo, ale povedal som si ze naco mi bude kamos ak mu stale budem hovorit nie, aj tak som nemal co robit a tak som si dal 150km vylet len aby som s nim sportoval, v podstate len pokecal 2-3 hodiny..
ked som mu povedal ze odkial som musel prist, tak sa len zasmial a povedal ze "lol, ved si lepsi ako zena" - pytal som sa ho ze preco, on ze "ved si psychopat, pre sport prist tak daleko, sialene"
tiez mi to dost pripomenulo iste "rovnice" v zivote, ze mam "prah bolesti" posunuty niekam do neviemkam, alebo ze moj flegmatizmus prerastol do extremov? :D
alebo su len ludia poriadne lenivi, pretoze nechapem preco taketo nieco povazuju za nieco "waaaaauuuuu, psyyyychoooo" :D
ja neviem, ale american nema problem prejst 200mil len preto aby sa dostal do prace, alebo na "kavu/pivo" (nealko:P), tak preco je 150km take uzastne.
(ten kamos jazdi tiez vyse sto kilometrov do skoly niekolkokrat do tyzdna do skoly v cudzine, cize haluz ze prave on si to tak berie :D )
nechapem
doubledog
ale nejde o submisivnost, ide o zjednodusenie zivota oboch. Teda napr > spplnis vsetko co chce, lebo je to pre teba hracka a zvladnes to "lavou zadnou"
ak mi niekto povie:
+ uvar obed
- a paci sa mi varenie, preco musim povedat nie?
+ povysavaj
- mam rad cistotu a stoji ma to az 10 minut zivota, mam pri tom pohyb, sice to nemam rad, ale v prachu zit nechcem. spravim to, i ked trosku musim prekrocit komfort zone - ak by som zil sam, tak ci tak by som to musel urobit
+ nakup
- no to by bol divny prikaz, ale ak to nehovori kazdy den, a neodmietla by pozvanie na spolocny nakup, tak z casu na cas mozem aj sam nakupit.
+ spln mi moj sen
- ak to nie je nieco nemozne, tak preco poviem nie ak to viem spravit jednoducho? :)
teda neviem ci piseme o tom istom, alebo som trosku mimo temy, ale vela krat nerozumiem preco sa ludia musia na nieco hrat, na istu hru, ze "nespln vsetko co jej vidis na ociach"
pochopim ze nesplnit nieco nemozne, ale ak je to mozne a stoji ma to takmer nic, tak preco nie?
ja neviem, napr prirovnajme to k vyneseniu smeti. moze to urobit ktokolvek z domacnosti, mozu sa striedat a pisat si ciarky na samotny smetiak s podpisom ze kto vyniesol a kolko krat.
ale ked je to tak smiesny ukon, tak preco nemozem mat viac ciarok?
niekto iny z domacnosti bude mat "viac ciarok" v inom ukone napr... (i ked prave tu som neisty ci som temu nepretocil do niecoho ineho, to nebol moj zamer, len sa snazim pochopit tu strategiu :) )
H2O ta posledna veta nema chyby :))
A čo ak nie je naivná, len to na teba hrá, pretože čaká ako sa to s tým jej kamarátom vyvinie a teba si necháva v zálohe? Môj predpoklad je založený na tom, že úplne tupá asi nebude :) čo sa tyka rady, tak ja by som na tvojom mieste vyvolal u nej zaujem tym, že by som na ňu začal totalne srať a v jej spoločnosti by som absolutne nedal najavo, že mi tie jej stretka nejako vadia a naopak zvyšil množstvo chľastačiek s kamaratmi a stretiek s inymi holkami, veď čo budem doma sedieť na gauči a pozerať telku keď slečna sa šla vonku vyblbnuť. Ale nvm si predstaviť, že by som sa vo vzťahu dostal do takejto situacie, proste mam vzťah, tak v ňom mam poriadok, jasne stanovene pravidla a mantinely .. buď chlap
suhlasim, vsetkym nam to je jasne, tebe to je jasne, tak musis teraz ukazat, ze vies byt rozhodny a ze so sebou nenechas zametat.
romesss, v podstate ti tu vsetci hovoria to iste